До сега не съм се връшал Просто ще оставя колата ако е необходимо но дупката наистина трябва да е някаква голяма зада немога да я мина ...то трябва и малко акъл да имаш .. секи си знае къде може да мине и къде не на 1 комшията бравото и то е ниско но е сток окачване предпологам знаиш колко е високоаз минавам на дупката и не опирам а тои минава и опира прави изводите Питаи колегите които бяхме в Пловдив на пунто събора,като ходихме след срещатата по центъра Колегата стаик ни заведе на 1 паркинг в които зада влезеш се качваш на бордюра и гледах как моита и на stefcho_sm колите спират хората от вътре слизат и полека лека се качват на бордюра ... така че не се безпокои спокоино може да си сложиш така броня
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Full Body Kit : EVOLUTION за Браво ?
Collapse
X
-
Racer GT написа:PaUnOff написа:За Мен ето това е най доброто което съм виждал.... изчистено и красиво!!! При първа финансова възможност ще накипря Бравчо такаСамо че съм виждал че цената на тая джанта е около 1500 или 2500 долара не помня1.6 16v Abarth
Коментар
-
xtry написа:Racer GT написа:PaUnOff написа:За Мен ето това е най доброто което съм виждал.... изчистено и красиво!!! При първа финансова възможност ще накипря Бравчо такаСамо че съм виждал че цената на тая джанта е около 1500 или 2500 долара не помняFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар