Инт ме дали може да се направи от стъклопласт и къде ? Ще стане ли удачно или ще е мн грубо ако няма отливка ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Full Body Kit : EVOLUTION за Браво ?
Collapse
X
-
Не е за нашите пътища това. Виждал съм подобни "изкривени" брони на други коли. Незнам колко си ги пазят хората и т.н. но след 1 годинка из града са изпочупени целите, олющени, огънати - Абе на нищо не приличат! Замисли се преди да фърлиш толкова пари за "гъзарията"Танцувай с любов!
Fiat Punto SX 1.2 60+ ;=]
Коментар
-
oTBpaTuTko написа:Не е за нашите пътища това. Виждал съм подобни "изкривени" брони на други коли. Незнам колко си ги пазят хората и т.н. но след 1 годинка из града са изпочупени целите, олющени, огънати - Абе на нищо не приличат! Замисли се преди да фърлиш толкова пари за "гъзарията"Целта е една,скороста е различна - HGT !
Коментар
-
Абе на таз снимка е играл фотошопа яко!! От далече си личи .. едва ли има такъв бодикит изобщо!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Punto6369 написа:http://www.tuning.bg/forum/download/file.php?id=225364&mode=viewе тфа мен лично повече ме кефиAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Прекалено натруфен е този бодикит,според мен.Замисли се за нещо по-изчистено....Може да си намериш и някаква тунинг броня за друга кола която да се направи за твоито браво примерно.Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
PaUnOff написа:За Мен ето това е най доброто което съм виждал.... изчистено и красиво!!! При първа финансова възможност ще накипря Бравчо такаСамо че съм виждал че цената на тая джанта е около 1500 или 2500 долара не помняFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Punto6369 написа:http://www.tuning.bg/forum/download/file.php?id=225364&mode=viewе тфа мен лично повече ме кефиТанцувай с любов!
Fiat Punto SX 1.2 60+ ;=]
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар