колега немисля че тук е мястото да питаш за купето , но кажи все пак какво е станало с него
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat coupe project-styling + performance
Collapse
X
-
Колега има ли развитие по купето?EX FIAT BRAVO 1.8 GT 97' - първата любов
http://www.youtube.com/watch?v=Fza5pPlBOoo
Коментар
-
ZinG написа:Колега има ли развитие по купето?Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
-
ЕМ май си позабравил да ги качиш, но ще изчакам. Къде ще боядисваш коалта и ако не е тайна за какви парички?EX FIAT BRAVO 1.8 GT 97' - първата любов
http://www.youtube.com/watch?v=Fza5pPlBOoo
Коментар
-
dani389 написа:Браво много добре е станало ама да питам подлакътника от каква кола е или е купен от магазин че ме кефи много._power_ написа:Купуван е от някоя авто-манияИ седи супер!
Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
-
И аз така си помислих че е от кола не е някое китайче прекалено хубав е .Попаднах на такъв нов от Италианска фирма за автоаксесоари ама 60 евро без доставка .А твоята кола е станала супер карай си я със здраве.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
-
Даже много добре се е получилодаже и нокията го е отнесла
Ако не е тайна къде претапицира топката? И от кой модел на на 166 го има подлакътника, че имам желание да ъпгрейдна гтв-то :D
Sedicivalvole (Racing Rosso)now
GTV 2.0 (612 A)now
E60 530D now.. hate it big time :D
Lumina SUPER SPORT V8 5.7(silver) ex
Hyundai Coupe V6 2.7 (silver)ex
Коментар
-
_power_ написа:Даже много добре се е получилодаже и нокията го е отнесла
Ако не е тайна къде претапицира топката? И от кой модел на на 166 го има подлакътника, че имам желание да ъпгрейдна гтв-то :D
Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар