Реших да направя една тема за Купе-то - не са свръх мега нещата, които съм правил, но не си падам по грубия тюнинг. Ето така изглеждаше Купето, когато го взех Внос, карана от една мацка за кратко, но след като я чукнала докато паркира решила, че не е за нея(лепенката Motul е, за да скрие ожулването) След като я вкарах да пребоядисат багажника и предния капак махнах емблемата и реших да боядисам черните ленти долу в цвета на колата. На тази снимка отидох на Купе среща на Бояна(където бях само аз) След това реших да сложа някаква музичка - CD-toи нещо простичко в багажника за по приятен звук ...Ровейки се в Купе Клуб ЮК прочетох вариант за махане на гумената слуз на централната конзола, която лично на мен ми беше чак гнусна, ето как се получи -ПредиСлед Подробно как става всичко можете да видите в тази тема ... опитъл съм се да направя простичко обяснение ... http://www.fiat-bg.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=24080&start=0 Дойде време и на стоповете, от колегата stylius1 видях, че си ги е направил червени, затова реших и аз да ги направя червени, но по различен метод ... ПредиСледи страничните мигачиПредиСледТогава и реших да измисля някакъв вариант да пребоядисам копчето за аварйните, повечето от вас знаят, че на купетата преди facelift-а избеляват и стават розови ... ПРЕДИ СЛЕДНякъде по това време беше модно да се слагат ейнджъл айс и аз реших да се направя на такъв ... но не ги изтърпях дълго време и ги оставих в гаража да си светят там хех ...Говорейки си с колегата stylius1 за интериори се загледах в салоните на Turbo Plus и Limited Edition, но LE ми идваше много шарено затова реших да гоня ефекта на Турбо Плюс, тоест черно рекаро с червен шев.Най-подходящия вариант ми беше салон от Delta HF, продадох моя салон и остана да взема рекарото, но се получиха няколко ослужнения и ходене по мъките и се отказах като по тоя начин подхлъзнах леко и колегата stylius1, за което му се извинявам отново. Известно време остана без интериор фиат-а и реших да използвам момента да направя тавана черен, но го нямам сниман. Изведнъж попаднах на изключително изгодна кожа, заедно с корите, която отвори визията на Купе-то страшно много ..... Бях си поръчал и един Limited Edition пакет от Германия, който чаках доста дълго време и още толкова дълго престоя в гаража, защото бях със спортно окачване и знаейки колко струва не ми се искаше да почупя пакета за 1 седмица по прекрасните столични улици.Намерих човек, който се съгласи да разменим спортните ми пружини за заводски , купих нови амортесьори и смених носачите така и така беше разкачена колата в сервиз, да знам, че окачването е 6+ , след което оставих кит-а да отлежи още малко, защото частите ме дойдоха в повечко и пари йок.Малко снимки на Купето на море ....... И след като се върнах се захванах с това пакет-а да е сложен до Италфест-а ...... на тези снимки се вижда също така, че вече е с фейслифтовата решетка С 18-ки на 255 :D ест. само наложени ...[b:10e801dc88]Реших да
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat coupe project-styling + performance
Collapse
X
-
браво колега поздравления... шапка ти свалям за положения труд както и на всички други, които приемат колата не само за придвижване от т.А до т.В друго си е когато човек вложи нещичко и от себе си и когато това нещичко не е поредната селска пръчка :D тогава колата става уникална и по близка до сърцето на собственика си .... Успех за напред !Fiat Brava TD100
-
Сичко е сууупер,обаче като се загледах в първата снимка на интериора се сетих нещо-що не му намериш и някакъв по светъл "мокет" за пода. Мисля че Купетата със заводска светла кожа са със оригинален по-светъл под.Намери някое за продан на части и така ще стане още по яко. Иначе за светенето в краката и аз съм се замислял за такова нещо...някой колега си го беше направил на Бравото със някаква диодна лента-лепяла се за долната част на вратата и понеже е тънка не опира като се затвори вратата.Захранване се взима от плафона или от ключето за отворена вратаП.С. Такива джанти ли търсиш => ГоТинИ СаБоядиши си и пластмасите около стоповете в сиво като на това CoupeFiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
-
Браво колега. Супер е колицата.Виж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
oтлична работа!FIAT Punto 1.6 GOLF`S KILLER
FIAT Bravo 1.6 16v моят домашен любимец
LANCIA Ypsilon Elefantino blu
http://fiat-bravo.oneinform.com/teh.html
http://automedia.investor.bg/catalog.../cartech_4479/
Коментар
-
Разгеле нещо за куепта и тук! Евала коелга! Разбирам те защо искаш да продавш и на мен често ми минава през акъла, но видя ли скупенцето и бързо се отказвам Имам въпрос... как точно се свалят задните кори където са колоните, че искам да ги сменям. Знам, че има вичета и тапи, но ме е страх да не ги прецакам тапичките, че са ми виненочервен, акто салоно. Пък псоле едва ли ще намеря такива някъде...А на пролет след пребоядисването ще има и от мен "мини проект" да видите какво аз нарпавих с моето 1.8 99г. сиво купеEX FIAT BRAVO 1.8 GT 97' - първата любов
http://www.youtube.com/watch?v=Fza5pPlBOoo
Коментар
-
PaUnOff написа:П.С. Такива джанти ли търсиш => ГоТинИ СаБоядиши си и пластмасите около стоповете в сиво като на това CoupesUkI написа:Браво колега ,добра работа.Искам да те попитам как изтърка гнусната гума от конзолата?ZinG написа:Имам въпрос... как точно се свалят задните кори където са колоните, че искам да ги сменям. Знам, че има вичета и тапи, но ме е страх да не ги прецакам тапичките, че са ми виненочервен, акто салоно.Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
-
Колега аз прагове си имам вече но добавките за предната броня не.Моля те ако са правени някъде в бг кажи къде.С предварително извинение към колегата на когото е темата ,само и единствено защото е много трудно да се намери тема в която да пишат много колеги с купета /а тази е такава/ искам да направя едно предложение - да създадем една тема за фият купе например в раздел "консултации по общи въпроси" или в този и да помолим администрацията на форума да я направи важна,така ще можем да обсъждаме специфичните проблеми на тези автомобили и въобще всичко свързано с тях.Колеги ако сте съгласни пишете а аз ще помоля администраторите.Някои колеги може би ще кажат че не е редно само за купе да има тема а за пунто например да няма-мисля че колата доста специфична а и се среща все още рядко ,затова си заслужава да направим тема за нея.Колега още един път ти се извинявам за намесата в темата но мисля е за добро, ако имаш против ще си коригирам поста.
Коментар
-
Аз мойте съм ги поръчвал от ebay, но трябва да си намериш фирма за тунинг и средователно да ги попиташ дали ще ги пратят до Бг и така ... доставката за липовете само ще е около 30+EvroAlfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now
Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
Fiat Tipo 1991 - ex
Fiat Uno Fire - ex ex
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар