Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat coupe project-styling + performance

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat coupe project-styling + performance

Реших да направя една тема за Купе-то - не са свръх мега нещата, които съм правил, но не си падам по грубия тюнинг. Ето така изглеждаше Купето, когато го взех Внос, карана от една мацка за кратко, но след като я чукнала докато паркира решила, че не е за нея(лепенката Motul е, за да скрие ожулването) След като я вкарах да пребоядисат багажника и предния капак махнах емблемата и реших да боядисам черните ленти долу в цвета на колата. На тази снимка отидох на Купе среща на Бояна(където бях само аз) След това реших да сложа някаква музичка - CD-toи нещо простичко в багажника за по приятен звук ...Ровейки се в Купе Клуб ЮК прочетох вариант за махане на гумената слуз на централната конзола, която лично на мен ми беше чак гнусна, ето как се получи -ПредиСлед Подробно как става всичко можете да видите в тази тема ... опитъл съм се да направя простичко обяснение ... http://www.fiat-bg.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=24080&start=0 Дойде време и на стоповете, от колегата stylius1 видях, че си ги е направил червени, затова реших и аз да ги направя червени, но по различен метод ... ПредиСледи страничните мигачиПредиСледТогава и реших да измисля някакъв вариант да пребоядисам копчето за аварйните, повечето от вас знаят, че на купетата преди facelift-а избеляват и стават розови ... ПРЕДИ СЛЕДНякъде по това време беше модно да се слагат ейнджъл айс и аз реших да се направя на такъв ... но не ги изтърпях дълго време и ги оставих в гаража да си светят там хех ...Говорейки си с колегата stylius1 за интериори се загледах в салоните на Turbo Plus и Limited Edition, но LE ми идваше много шарено затова реших да гоня ефекта на Турбо Плюс, тоест черно рекаро с червен шев.Най-подходящия вариант ми беше салон от Delta HF, продадох моя салон и остана да взема рекарото, но се получиха няколко ослужнения и ходене по мъките и се отказах като по тоя начин подхлъзнах леко и колегата stylius1, за което му се извинявам отново. Известно време остана без интериор фиат-а и реших да използвам момента да направя тавана черен, но го нямам сниман. Изведнъж попаднах на изключително изгодна кожа, заедно с корите, която отвори визията на Купе-то страшно много ..... Бях си поръчал и един Limited Edition пакет от Германия, който чаках доста дълго време и още толкова дълго престоя в гаража, защото бях със спортно окачване и знаейки колко струва не ми се искаше да почупя пакета за 1 седмица по прекрасните столични улици.Намерих човек, който се съгласи да разменим спортните ми пружини за заводски , купих нови амортесьори и смених носачите така и така беше разкачена колата в сервиз, да знам, че окачването е 6+ , след което оставих кит-а да отлежи още малко, защото частите ме дойдоха в повечко и пари йок.Малко снимки на Купето на море ....... И след като се върнах се захванах с това пакет-а да е сложен до Италфест-а ...... на тези снимки се вижда също така, че вече е с фейслифтовата решетка С 18-ки на 255 :D ест. само наложени ...[b:10e801dc88]Реших да
    Alfa Romeo 147 JTD and Alfa Romeo GT JTDm - now

Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
    Fiat Tipo 1991 - ex
    Fiat Uno Fire - ex ex

браво колега поздравления... шапка ти свалям за положения труд както и на всички други, които приемат колата не само за придвижване от т.А до т.В друго си е когато човек вложи нещичко и от себе си и когато това нещичко не е поредната селска пръчка :D тогава колата става уникална и по близка до сърцето на собственика си .... Успех за напред !
    Fiat Brava TD100

Коментар

Браво ! добре се грижиш за колата
      Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Браво колега кефиш салона е убиец
        Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Сичко е сууупер,обаче като се загледах в първата снимка на интериора се сетих нещо-що не му намериш и някакъв по светъл "мокет" за пода. Мисля че Купетата със заводска светла кожа са със оригинален по-светъл под.Намери някое за продан на части и така ще стане още по яко. Иначе за светенето в краката и аз съм се замислял за такова нещо...някой колега си го беше направил на Бравото със някаква диодна лента-лепяла се за долната част на вратата и понеже е тънка не опира като се затвори вратата.Захранване се взима от плафона или от ключето за отворена вратаП.С. Такива джанти ли търсиш => ГоТинИ СаБоядиши си и пластмасите около стоповете в сиво като на това Coupe
          Прикачени файлове
          Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
          Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
          Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

Браво!Много добре е станало.Аз искам да попитам праговете и добавките към броните от къде ги взе,че много ми харесват?
            COUPE 1.8 16V
            Volvo XC90 T6

Коментар

Браво колега. Супер е колицата.
              Виж бейби не сме глупаци,
              ние сме отбор от здравеняци.
              Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
              така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
              http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Браво колега ,добра работа.Искам да те попитам как изтърка гнусната гума от конзолата?

Got nos?

Коментар

oтлична работа!
                  FIAT Punto 1.6 GOLF`S KILLER
                  FIAT Bravo 1.6 16v моят домашен любимец
                  LANCIA Ypsilon Elefantino blu
                  http://fiat-bravo.oneinform.com/teh.html
                  http://automedia.investor.bg/catalog.../cartech_4479/

Коментар

Я, близнака на моето Купе! :P Браво, колега! Евала за ентусиазма!Знаех си, че трябва да те поразпитам за доста неща на срещата, на която се видяхме.. Дано не ни забравиш, дори да продадеш Купенцето.
                    Fiat Coupe 2.0 16V

Коментар

Разгеле нещо за куепта и тук! Евала коелга! Разбирам те защо искаш да продавш и на мен често ми минава през акъла, но видя ли скупенцето и бързо се отказвам Имам въпрос... как точно се свалят задните кори където са колоните, че искам да ги сменям. Знам, че има вичета и тапи, но ме е страх да не ги прецакам тапичките, че са ми виненочервен, акто салоно. Пък псоле едва ли ще намеря такива някъде...А на пролет след пребоядисването ще има и от мен "мини проект" да видите какво аз нарпавих с моето 1.8 99г. сиво купе
                      EX FIAT BRAVO 1.8 GT 97' - първата любов
                      http://www.youtube.com/watch?v=Fza5pPlBOoo

Коментар

PaUnOff написа:
                        П.С. Такива джанти ли търсиш => ГоТинИ СаБоядиши си и пластмасите около стоповете в сиво като на това Coupe
                        Да такива джанти търся, а това Купе е limited edition и освен пластмасите в сиво са му фаровете, огледалата и предната решетка, започнах с идеята да е пълно копие на LE, но контраста черно-червено ми допада повече и се замислям за черни джанти даже !
                        sUkI написа:
                        Браво колега ,добра работа.Искам да те попитам как изтърка гнусната гума от конзолата?
                        http://www.fiat-bg.com/forum/viewtop...&start=0Ето колета тук съм се опитал дя обясня общо взето вариантите са два търкаш яко със спирт и после пръскаш с черен мат, както правих аз или отиваш на автомивка и с пароструиката с вряла вода падало лесно, но това ми го дадоха като съвет не съм опитвал, но реално погледнато няма какво да се случи, най-много да не се махне и тогава към вариант 1 ...
                        ZinG написа:
                        Имам въпрос... как точно се свалят задните кори където са колоните, че искам да ги сменям. Знам, че има вичета и тапи, но ме е страх да не ги прецакам тапичките, че са ми виненочервен, акто салоно.
                        За продаването мене не ми пречи колата си е здрава и няма проблем, за да се притеснявам да я продам на бързо, даже както знаеш от срещата се оказа очудващо икономична така че си я карам и й се радвам ... А за задните кори, трябва да свалиш първо долната част на задната седалка(два шестограма в двата края) , после горните 2 части и чак тогава можеш да се заемеш с корите, които се държат на кръстати !!!

Fiat Coupe 2.0 16V LE style - air intake; kappa turbo inlet manifold; 63mm exhaust system; headport;lightweight flywheel; chip - 1++hp - EX
                        Fiat Tipo 1991 - ex
                        Fiat Uno Fire - ex ex

Коментар

Колега аз прагове си имам вече но добавките за предната броня не.Моля те ако са правени някъде в бг кажи къде.С предварително извинение към колегата на когото е темата ,само и единствено защото е много трудно да се намери тема в която да пишат много колеги с купета /а тази е такава/ искам да направя едно предложение - да създадем една тема за фият купе например в раздел "консултации по общи въпроси" или в този и да помолим администрацията на форума да я направи важна,така ще можем да обсъждаме специфичните проблеми на тези автомобили и въобще всичко свързано с тях.Колеги ако сте съгласни пишете а аз ще помоля администраторите.Някои колеги може би ще кажат че не е редно само за купе да има тема а за пунто например да няма-мисля че колата доста специфична а и се среща все още рядко ,затова си заслужава да направим тема за нея.Колега още един път ти се извинявам за намесата в темата но мисля е за добро, ако имаш против ще си коригирам поста.

Коментар

Аз мойте съм ги поръчвал от ebay, но трябва да си намериш фирма за тунинг и средователно да ги попиташ дали ще ги пратят до Бг и така ... доставката за липовете само ще е около 30+Evro

Fiat Tipo 1991 - ex
                            Fiat Uno Fire - ex ex

Коментар

Браво колега за темата Дано има повече такива , ще бъде интересно :D Много е красиво Купето . Благородно ти завиждам На колегата MEMO е добра идеята - подкрепям
                              Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Working...
                              X