Вижте на какво попаднах из нета като разглеждах пак, мисля че добре е станало таблото "Говоря за Ринговете" останалото не го коментирам ... особено фланеца за волана които не пасва ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Рингове на таблото на Punto Mk-1
Collapse
X
-
GbGz написа:Моето лично мнение е че е селско боядисаното ринговете обаче са готинии стелките ми харесват
ама щом ти е мерак, почвай, елементарно е, а и по-евтино от стелки, листа беше под 10лв май
A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
GbGz написа:аз ще слагам такива "стелки"защото мисля да сложа усилвателя в краката на пасажера и с плексиглас и тая ламаринка отгоре с 1 дупчица колкотот да се вижда марката на усилвателяиначе стелките са добре , определено несам за такава ламарина , гледах в едно BMW беше с такива стелки и рязана ламарина отгоре на мястото на подлакатника и около скоростния лост , доста грозно седеше ламарината... доста обемиста и някак не ми допаднаП.С : Иначе готина ти е Мк-2то евала баце , снимаи и от вътре да позяпаме.
>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
oTBpaTuTko написа:Найстина адски зле е с това червеноИзвинявайте, но какво е рингове... това на волана нали?!
>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:GbGz написа:аз ще слагам такива "стелки"защото мисля да сложа усилвателя в краката на пасажера и с плексиглас и тая ламаринка отгоре с 1 дупчица колкотот да се вижда марката на усилвателяиначе стелките са добре , определено несам за такава ламарина , гледах в едно BMW беше с такива стелки и рязана ламарина отгоре на мястото на подлакатника и около скоростния лост , доста грозно седеше ламарината... доста обемиста и някак не ми допаднаП.С : Иначе готина ти е Мк-2то евала баце , снимаи и от вътре да позяпаме.
като стане готова ще постна някои друга снимка
Целта е една,скороста е различна - HGT !
Коментар
-
seninkn написа:а къде се продават тия рингове имаше някъде из темите но ....как да го пиша зада питам чичо гуггълиначе гот ма тоя часовник да беше оборотомер... красотаМоже да питаш тея за такова нещо(ако го имат де ):Склад: София, ул. Резбарска 3а.За контакти тел.: 0888 25 27 60 гледам ,че и при тоз тарикат има ,но точно за фиатово табло няма http://pitstopshop.eu/index.php?cPath=100_393 но вероятно диаметара на окражностите съвпада с на някоя друга марка табло само трябва да се измери да и се пита дали имат такива. Успех.,..
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:seninkn написа:а къде се продават тия рингове имаше някъде из темите но ....как да го пиша зада питам чичо гуггълиначе гот ма тоя часовник да беше оборотомер... красотаМоже да питаш тея за такова нещо(ако го имат де ):Склад: София, ул. Резбарска 3а.За контакти тел.: 0888 25 27 60 гледам ,че и при тоз тарикат има ,но точно за фиатово табло няма http://pitstopshop.eu/index.php?cPath=100_393 но вероятно диаметара на окражностите съвпада с на някоя друга марка табло само трябва да се измери да и се пита дали имат такива. Успех.,..
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар