Вижте на какво попаднах из нета като разглеждах пак, мисля че добре е станало таблото "Говоря за Ринговете" останалото не го коментирам ... особено фланеца за волана които не пасва ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Рингове на таблото на Punto Mk-1
Collapse
X
-
GbGz написа:Моето лично мнение е че е селско боядисаното ринговете обаче са готини и стелките ми харесватA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
GbGz написа:аз ще слагам такива "стелки"защото мисля да сложа усилвателя в краката на пасажера и с плексиглас и тая ламаринка отгоре с 1 дупчица колкотот да се вижда марката на усилвателя>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
oTBpaTuTko написа:Найстина адски зле е с това червено Извинявайте, но какво е рингове... това на волана нали?!>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:GbGz написа:аз ще слагам такива "стелки"защото мисля да сложа усилвателя в краката на пасажера и с плексиглас и тая ламаринка отгоре с 1 дупчица колкотот да се вижда марката на усилвателяЦелта е една,скороста е различна - HGT !
Коментар
-
seninkn написа:а къде се продават тия рингове имаше някъде из темите но ....как да го пиша зада питам чичо гуггълиначе гот ма тоя часовник да беше оборотомер... красота>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:seninkn написа:а къде се продават тия рингове имаше някъде из темите но ....как да го пиша зада питам чичо гуггълиначе гот ма тоя часовник да беше оборотомер... красота
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар