Колеги нещо ми хрумна да сложа диодчета в багажника които да светкат в ритъм с бас касата. Възможно ли е това ? Ако да какво ми е нужно за да го направя
Колеги нещо ми хрумна да сложа диодчета в багажника които да светкат в ритъм с бас касата. Възможно ли е това ? Ако да какво ми е нужно за да го направя
М да може , ще ти трявба една платчица за цветомузика или така както го знам аз бягащи светлинки, самата платка е с интеграл и там бяха с 10 или 12 светодиода мисля ,че ще е ефектно ако се наредят в краг , по принцип е предвидено диодите да се редят на платката един до друг ама непречи да им пуснеш кабелчета за всеки и да ги поставиш където искаш.Имаше и тримерче с което може да реголираш входящия сигнал и от там колко диодчета да светят според силата на сигнала. В саита на млад конструктор имаше такъв кит за зглобаване може да си го поръчаш от там ще се опитам да издиря точния линк. http://hobby.neomontana-bg.com/ Набори ,Модули , Светлинни ефекти ... избери си платка според дидодите колко искаш да са ... диодите се поставят отделно... имат схеми успех...
>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Отваряй и поръчвай от eBay! Хем по-евтино ще ти излезе, хем има и разнообразие. Аз съм си пуснал в багажника една 48 дидона лента и няма да ти казвам как хууубаво се вижда.
NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Отваряй и поръчвай от eBay! Хем по-евтино ще ти излезе, хем има и разнообразие. Аз съм си пуснал в багажника една 48 дидона лента и няма да ти казвам как хууубаво се вижда.
Коментар