eeee то ще стане групово прихващане ама с моето 1.1 нямам шанс ще ви цакам с на баща ми звяра Алфа 164 :D иначе и моето фиатче е бързак редовно летим заедно из пловдив алфата много бяга недей
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спортен въздушен филтър
Collapse
X
-
feelsomething
-
feelsomething
-
feelsomething
Alfa Romeo 164 2.0 105kW 143 PS Twin Spark кораба бързо минава , но аз съм верен на моето Фиатче Пунто :D
Коментар
-
Re: има смисъл
boyko1984 написа:Има смисъл от спортния филтър. Аз лично съм с К и Н и съм доста доволен. А за дебтомера - това са пълни глупости. За звука да не говорим ...FIAT Bravo 1.6 16V '97
Коментар
-
Re: .
boyko1984 написа:Ами вземи си някакво парче еталбонд или някакъв перциглас и го огуни около филтъра, плюс това външния филтър има дълъг живот и мръсен ( това не му пречи ) примерно к и н-а се мие за първи път на 50000 кмFiat Marea Weekend 1.6 16v SX '98г.
Lancia Dedra 1.6 91г.
Коментар
-
Аз бях с конус на мойта кола но го смених с риплейсмънт защото наможах да излирам хубаво конуса от топлия въздух от мотора което е много важно за конусите.Сега с риплейсмънта не усещам разлика от конуса а иначе от обикновен филтър определено има разликаFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
аз бях със спортен филтър на yed на моето hgt bravo и и скам да ви кажа,че звука можеше да се сбърка с този на corvette v8 !не се бъзикам.но за вървене...моля ви се-как ще се осетят 2-4 коня на 150?отговорът е ТРУДНО.лошото е само че скапва двигателя,щото пропуска много боклуци,а оттам се нарушава триенето в двигателя и следователно се износва по-бързо.вие си решавате!The Stud
Коментар
-
Tusheto написа:аз бях със спортен филтър на yed на моето hgt bravo и и скам да ви кажа,че звука можеше да се сбърка с този на corvette v8 !не се бъзикам.но за вървене...моля ви се-как ще се осетят 2-4 коня на 150?отговорът е ТРУДНО.лошото е само че скапва двигателя,щото пропуска много боклуци,а оттам се нарушава триенето в двигателя и следователно се износва по-бързо.вие си решавате!
Коментар
-
Re: спортен въздушен филтър
pinko168 написа:rik написа:Има ли ефект от поставянетд на спортен филтър?Казаха , че вдига мощнстта с 2 коня и двигатея звучи страшно !!Power Under Pressure
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар