Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спортен въздушен филтър

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: .

jorko написа:
    boyko1984 написа:
    плюс това външния филтър има дълъг живот и мръсен ( това не му пречи ) примерно к и н-а се мие за първи път на 50000 км
    моя К и Н в заводската кутия го чистя на 3-4 хиляди
    Ти си друг случай Я кажи на хората на колко км сменяш предни накладки :D

Alfa 145 QV Turbo
    Fiat Brava JTD '01

Коментар

След смяната с нови дискове вече 20000 км и сам към края си иначе с тарите дискове за 10000 стигнаха до ръбът на диска
      Power Under Pressure

Коментар

bobo написа:
        jorko написа:
        boyko1984 написа:
        плюс това външния филтър има дълъг живот и мръсен ( това не му пречи ) примерно к и н-а се мие за първи път на 50000 км
        Ти си друг случей Я кажи на хората на колко км сменяш предни накладки :D
        WhitePower написа:
        След смяната с нови дискове вече 20000 км и сам към края си иначе с тарите дискове за 10000 стигнаха до ръбът на диска
        абе той мен питаше , ама карай ...Бобо , пак на толкова

Коментар

хм

Абе незнам, аз моя филтър съм го отклонил с кутийка и ако искаш може да се видим някъде да ти покажа в какво състояние е на 15000 км ( Не е пран още )

Коментар

хм

Абе незнам, аз моя филтър съм го отклонил с кутийка и ако искаш може да се видим някъде да ти покажа в какво състояние е на 15000 км ( Не е пран още )

Коментар

jorko написа:
              bobo написа:
              jorko написа:
              boyko1984 написа:
              Ти си друг случай Я кажи на хората на колко км сменяш предни накладки :D
              WhitePower написа:
              абе той мен питаше , ама карай ...Бобо , пак на толкова
              Аз затва те питах да се ориентират хората за кво яко каране иде реч :D

Alfa 145 QV Turbo
              Fiat Brava JTD '01

Коментар

Незнам ама кат сложих моя K&N веднага преебах деебитомера още същия ден !Сега мисля варианти да го пусна надоло ли или някаква кутия да му мисля че незнам !
                Cupra Fr

Коментар

Speedster написа:
                  Незнам ама кат сложих моя K&N веднага преебах деебитомера още същия ден !Сега мисля варианти да го пусна надоло ли или някаква кутия да му мисля че незнам !
                  как точно го сложи ? в кутията си или отворен или някак другояче ?

Коментар

jorko написа:
                    Speedster написа:
                    как точно го сложи ? в кутията си или отворен или някак другояче ?
                    Ми моя майстор го заби направо на дебитомера и вечерта леко се погонихме на 402 и финишира Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 коносовиднен К&N така трябвало да седи без да е изолиран по някакъв начин НИЩО снощи си закачих оригиналния и турса некакви варианти да го пускам с маркуч надоло или изолирам спорния ама несъм в час
                    Прикачени файлове
                    Cupra Fr

Коментар

и колко излиза един такъв филтър, заедно с трабите и поставянето?

Коментар

diyan123 написа:
                        и колко излиза един такъв филтър, заедно с трабите и поставянето?
                        impas56.com виж тук за цени
                        Cupra Fr

Коментар

филтър

и аз имах такъв спортен Филтър но, беше свален и сложен в багажника а иначе отпред си имаше оригиналнания филтър.Незнаех преди за какво е и го оставих при един колега но той го хвърлил Като разбрах беше ме яд щото си е оригинален от Италия. Имало е и много други работи.Спортен филтър Лети джанти и гуми. Уредба и като гледам жиците които са останали е бира хубава. Преправяна е в Италия от фирма"RECIGN Sport ecshan".Сега има само предни спирачки от BRAVO . Задното гърне и аспуха е сменен модел от 300лв. Пружините са спортни някакви червени . Има и други работи но неги знам още .
                          Прикачени файлове
                          КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                          Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                          http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

абе хора какви ги говорите-колата с тоя филтър лети и работи като с турбина!!!-и никакви грижи няма!
                            Прикачени файлове
                            MANIAK-FIAT COUPE

Коментар

robert1975 написа:
                              абе хора какви ги говорите-колата с тоя филтър лети и работи като с турбина!!!-и никакви грижи няма!
                              Е, то туй купе и с обикновен филтър ще си "лети" :D
                              Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

абе да ама с него има страшен звук-и да питам само след пране ли се слага масло на конусовидния филтър или не и вярно ли е това за студения въздух-ако е така да го изнеса много ниско ама да не смукне вода тогава от някоя локва а? - и после воден удар -и БАМ!
                                MANIAK-FIAT COUPE

Коментар

Working...
                                X