Scorpion_BV, съшо би дал компетентно мнение.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
17-ки от Стило на Мареа комби
Collapse
X
-
Ами мнението ми е, че гумите за мареа са точно 205/40/17. Това е размера който дава същия диаметър като оригиналните джанти и гуми на колата. За закачане, ако е комби и е с нормално окачване при товар от зад ще закача при преминаване с по-висока скорсот на вълнообразни неравности. За друсане ще друса толкова, че ако колата се ползва за ежедневка и се пътува или като семейна кола, ще бъде просто ужасно... Аз ги карах точно 100км. от София до Благоевград и веднага ги смених с 16-ки. Варианта е да се сложат гуми на 45, не е проблем според мен, но ще закачат още по-често. За мен размера за Мареа ако искаме да си остане поне малко комфорт от нея е 16-ки.
Коментар
-
Scorpion_BV написа:Ами мнението ми е, че гумите за мареа са точно 205/40/17. Това е размера който дава същия диаметър като оригиналните джанти и гуми на колата. За закачане, ако е комби и е с нормално окачване при товар от зад ще закача при преминаване с по-висока скорсот на вълнообразни неравности. За друсане ще друса толкова, че ако колата се ползва за ежедневка и се пътува или като семейна кола, ще бъде просто ужасно... Аз ги карах точно 100км. от София до Благоевград и веднага ги смених с 16-ки. Варианта е да се сложат гуми на 45, не е проблем според мен, но ще закачат още по-често. За мен размера за Мареа ако искаме да си остане поне малко комфорт от нея е 16-ки.Fiat Stilo 1.9Mjet 150hp
Коментар
-
За мареа за 16-ка размета е 205/45/16.Ако искате да се запази возията, си вземете гуми Bridgestone Touranza. Гумата няма никакви бордове и усилвания. Не пази грам джантата но си е класическа балонна гума и вози меко с нея. Всичко друго дето има борд да пази джантата - забравяте за меко возене.
Коментар
-
dilyanski1977 написа:Ето малко снимки .FIAT Punto 1.6 GOLF`S KILLER
FIAT Bravo 1.6 16v моят домашен любимец
LANCIA Ypsilon Elefantino blu
http://fiat-bravo.oneinform.com/teh.html
http://automedia.investor.bg/catalog.../cartech_4479/
Коментар
-
той колегата няма да кара бързо нали има един пич стефан от смолян мисля , с пунто(червеното тунингованото) 1.2 60 коня и влачи също 17-ки.... той казва че нямал проблемаз не смятам че кой знае колко ще те бърка джантата.айде като вземеш джантата незабвано да пускаш снимки . аре успех :DCitroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
абе и да я спъне, тя и без тва си е куца :D важното е да седят добре а щом 1.2 60 катъра си влачи 17-ки...все пак смятам, че моя мотор си има повечко повер В Събота ще ходя да ги слагам и ще направя няколко кръгчета из Казанлък (оттам ще ги взимам), за да видя дали ще опират някъде. И ще я снимам и ше карам с тях доде застудее сериозно, и пак слагам тенекиите със зимните цървули и те така :D'99 FIAT Marea Weekend TD75
Коментар
-
Steffcho написа:абе и да я спъне, тя и без тва си е куца :D важното е да седят добре а щом 1.2 60 катъра си влачи 17-ки...все пак смятам, че моя мотор си има повечко повер В Събота ще ходя да ги слагам и ще направя няколко кръгчета из Казанлък (оттам ще ги взимам), за да видя дали ще опират някъде. И ще я снимам и ше карам с тях доде застудее сериозно, и пак слагам тенекиите със зимните цървули и те така :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар