Оригиналните 17-ки от Стило дали ще станат на Мареата? Имам предвид ако някой с Марийка Уикенд кара със 17-ки да сподели как е...притеснява ме да не опират при завой в подкалниците или в самите калници...или при неравности. Очаквам мнения п.п ако съм сбъркал раздела, извинявам се
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
17-ки от Стило на Мареа комби
Collapse
X
-
Re: 17-ки от Стило на Мареа комби
Steffcho написа:Оригиналните 17-ки от Стило дали ще станат на Мареата? Имам предвид ако някой с Марийка Уикенд кара със 17-ки да сподели как е...притеснява ме да не опират при завой в подкалниците или в самите калници...или при неравности. Очаквам мнения п.п ако съм сбъркал раздела, извинявам се
Коментар
-
dilyanski1977 написа:Steffcho написа:Оригиналните 17-ки от Стило дали ще станат на Мареата? Имам предвид ако някой с Марийка Уикенд кара със 17-ки да сподели как е...притеснява ме да не опират при завой в подкалниците или в самите калници...или при неравности. Очаквам мнения п.п ако съм сбъркал раздела, извинявам се
Коментар
-
lubomm написа:dilyanski1977 написа:Steffcho написа:Оригиналните 17-ки от Стило дали ще станат на Мареата? Имам предвид ако някой с Марийка Уикенд кара със 17-ки да сподели как е...притеснява ме да не опират при завой в подкалниците или в самите калници...или при неравности. Очаквам мнения п.п ако съм сбъркал раздела, извинявам се
Коментар
-
Оффф аз съм с 195/50/15 и друса. "dilyanski1977" представям си возията каква е при теб ..... ама какво да се прави-> красиво е!!! Аз съм мераклия на същите джанти обаче 16-ки Yellow_Flash_Colorz_PDT_08Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
-
dilyanski1977 написа:PaUnOff написа:Оффф аз съм с 195/50/15 и друса. "dilyanski1977" представям си возията каква е при теб ..... ама какво да се прави-> красиво е!!! Аз съм мераклия на същите джанти обаче 16-ки Yellow_Flash_Colorz_PDT_08Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар