Гумите са 215/40 четирите еднакви, и няма проблем при пълен ляв ми опира дясната гума в подкалника, ама тва е щото бронята ми е сцепена и увиснала отдясно. Иначе отляво, където е здрава, няма никакъв проблем с опиране. Благодаря за изказаните мнения за това как стоят
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
17-ки от Стило на Мареа комби
Collapse
X
-
///// написа:Зад голямата джанта трябва да стои голям диск - идеята е да респектирани противниците. Затуй са червени бремботата. Пожелавам ви Дядо Коледа да ви донесе и дискови спирачки.FIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ИМАШ ПОД КАПАКА,А КОЛКО ИМАШ В ГЛАВАТА
Коментар
-
bravite написа:eто това е разликата при мен със 15’’ и 17’’ джанти гумите на 15’’ бяха 195/55 р15 не закачаше и когато е силно товарена само бронята :P а с 17 с размер 215/40 отпред се чува леко застъргване при пълен десен и 215/45 отзад .закача на ръбчето на калника и в подкалниците без лекарска намеса след смяната никаде несам закачал брониите седи като джип малко въпреки че е със спортно окачване
Коментар
-
dilyanski1977 написа:bravite написа:eто това е разликата при мен със 15’’ и 17’’ джанти гумите на 15’’ бяха 195/55 р15 не закачаше и когато е силно товарена само бронята :P а с 17 с размер 215/40 отпред се чува леко застъргване при пълен десен и 215/45 отзад .закача на ръбчето на калника и в подкалниците без лекарска намеса след смяната никаде несам закачал брониите седи като джип малко въпреки че е със спортно окачванеFIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
Коментар
-
bravite написа:dilyanski1977 написа:bravite написа:eто това е разликата при мен със 15’’ и 17’’ джанти гумите на 15’’ бяха 195/55 р15 не закачаше и когато е силно товарена само бронята :P а с 17 с размер 215/40 отпред се чува леко застъргване при пълен десен и 215/45 отзад .закача на ръбчето на калника и в подкалниците без лекарска намеса след смяната никаде несам закачал брониите седи като джип малко въпреки че е със спортно окачване
Коментар
-
///// написа:Зад голямата джанта трябва да стои голям диск - идеята е да респектирани противниците. Затуй са червени бремботата. Пожелавам ви Дядо Коледа да ви донесе и дискови спирачки.FIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
Коментар
-
ivan_dice написа:колега bravite с черните май отвара повече .... п.с.: трябва някой ден да се разходя до Благоев да ги видя тея бравоци на живо.FIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар