ето сега се замислям за цвят на барабаните и апаратите...предложете аз си мисля за зелено нещо
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
17-ки от Стило на Мареа комби
Collapse
X
-
400 кинта им броих за гумите с джантите, гумите имат каране поне 1 сезон. А за барабанчетата...да събера някой лев за дискове, че се охарчих...ама ще ги сменя, и на мен ми е кофти с барабани ама нямам избор, поне докато си събера парички за дискчета. Иначе и аз си мислех или за зеленко или за синичко по-светло. Сини ще да са'99 FIAT Marea Weekend TD75
Коментар
-
марийка е станала супер с тези джанти.поздрави от мен.а относно цвета на барабана и спирачния апарат, гледай да не е нещо мн изпъкващо като цвят.искам да кажа да е нещо по-семпло,не да се набиват на очи.....аз бих сложил някакво сиво.... по неутрален цвят и отива на всичко.а колегата с бравока , ще го смъкваш гледам.... :DCitroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
///// написа:dilyanski1977 написа:Айде честито колега . Много и ходят на Марийката ти :D . Аз мойте ги свалих че зима иде . А на пролет когато ги слагам ще са вече черни . И бравото ми ще изглежда така . :D
Коментар
-
SilenceR написа:марийка е станала супер с тези джанти.поздрави от мен.а относно цвета на барабана и спирачния апарат, гледай да не е нещо мн изпъкващо като цвят.искам да кажа да е нещо по-семпло,не да се набиват на очи.....аз бих сложил някакво сиво.... по неутрален цвят и отива на всичко.а колегата с бравока , ще го смъкваш гледам.... :D
Коментар
-
eто това е разликата при мен със 15’’ и 17’’ джанти гумите на 15’’ бяха 195/55 р15 не закачаше и когато е силно товарена само бронята :P а с 17 с размер 215/40 отпред се чува леко застъргване при пълен десен и 215/45 отзад .закача на ръбчето на калника и в подкалниците без лекарска намеса след смяната никаде несам закачал брониите седи като джип малко въпреки че е със спортно окачванеFIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ИМАШ ПОД КАПАКА,А КОЛКО ИМАШ В ГЛАВАТА
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар