Колеги не е много по темата но искам съвет. И аз искам да си слагам въпросния двигател но на Браво и ми е интересно кой е по читав от купе или капа или да си сложа атмосферен такъв или моята най велика идея да си сложа турбо 2.0 16в но да махна турбото и да го направя атмосферка но да е доста по здрав... Много успехи на колегите с проекта и да знаят че са ми много интересни тези теми и с нетърпение ги следя
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проект : Fiat Coupe 2.0 16v turbo
Collapse
X
-
FireBlade написа:Колеги не е много по темата но искам съвет. И аз искам да си слагам въпросния двигател но на Браво и ми е интересно кой е по читав от купе или капа или да си сложа атмосферен такъв или моята най велика идея да си сложа турбо 2.0 16в но да махна турбото и да го направя атмосферка но да е доста по здрав... Много успехи на колегите с проекта и да знаят че са ми много интересни тези теми и с нетърпение ги следя
Got nos?
Коментар
-
FireBlade написа:Колеги не е много по темата но искам съвет. И аз искам да си слагам въпросния двигател но на Браво и ми е интересно кой е по читав от купе или капа или да си сложа атмосферен такъв или моята най велика идея да си сложа турбо 2.0 16в но да махна турбото и да го направя атмосферка но да е доста по здрав... Много успехи на колегите с проекта и да знаят че са ми много интересни тези теми и с нетърпение ги следяFiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
Мерси за експресните отговори колега но бях длъжен да питам но да се в тъпата глава изобщо не помислих за компресията А ще ми препоръчате ли някой двг, този 2.0 турбо ме кефи но чух че всички са мн зле и се трошат а си мисля да се задоволя и с атмосферен такъв - седичивалволе.АЗ СИ КУПИХ КОЛА ЗА КАРАНЕ А НЕ ЗА БЛЪСКАНЕ!!!!
Fiat Bravo 1.6 16v 103hp 98г.
Fiat 1100L 42г.
Коментар
-
FireBlade написа:Мерси за експресните отговори колега но бях длъжен да питам но да се в тъпата глава изобщо не помислих за компресията А ще ми препоръчате ли някой двг, този 2.0 турбо ме кефи но чух че всички са мн зле и се трошат а си мисля да се задоволя и с атмосферен такъв - седичивалволе.Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
Колега точно нищо не каза,знаеш ли каква е разликата между 2.0 16 и 2.0 16 Турбо ?Разликата е само в буталата,всичко друго е същото,а и къде ги говорят тия глупости че много се трошали?[/quote]биелките не съли малко по меки, и по тежки на атмосферката...а за разпределителните валове разлика има...успеха цена няма.
Коментар
-
veskol написа:биелките не съли малко по меки, и по тежки на атмосферката...а за разпределителните валове разлика има...Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
[quote="ivanko_rs"]veskol написа:биелките не съли малко по меки, и по тежки на атмосферката...а за разпределителните валове разлика има...успеха цена няма.
Коментар
-
veskol написа:да,за разпределителните валове е ясно,само посочих разликата която коментираше а относно (кованите) биели едвали някои от този форум си мисли такова нещо та дори и от 16v турбо да са...Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
Здравеите колега днес си поиграх малко с колата че беше хубаво времето Понеже се скарахме с този коите щеше да деийства основно по фиата и сега ми се налага всичко да свалям сам.Понеже аз нямам канал в гаража всичко се свяаля на село пред къщата та исках да ви питам кое ще е по лесния вариант да сваля скоростната кутия и после блока или направо да разкаяам и да свалям кутията направо с блока? Все си мислех че няма да имам проблеми с разкачането докато не стигнах до ТУК...[URL=http://kachi-snimka.info/viewer.php?id=viu1250518520f.jpg
Коментар
-
наи добрия вариант е като нямаш с какво да повдигаш двигатела да свалиш сичко което можеш от двигатела като генератор смукателен и изпускателен кколектор да разкачиш сички кабели маркучи полуоски и тампоните и повдигаш цялата кола от пред с 2 крика и двигателя остава на земята малко пречи моста но става аз така изкарах моя и фкарах тоя от капата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар