Аз ли ще съм 1-вия които ще се мъчи,да сглабя двигател без литература и особенно големи знания по двигатели Yellow_Flash_Colorz_PDT_05.При мене ще е с питане не с четене Което незнам,питам тук в форума.На което не получа отговор ще питам на други места Днес си поръчах всички гарнитури за зглабянето на главата,пък като не разбера на колко кг се затягат болтовете ще ги затягам на око Yellow_Flash_Colorz_PDT_18 Все пак работя в магазин за строителни материали на в сервиз,ако трябва ще импровизирам Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проект : Fiat Coupe 2.0 16v turbo
Collapse
X
-
Еми до никаде не съм стигнал Свалих главата дадох я да я прегледат и да и сменят гумички.Оказа се яе на 4-ти цилиндър валовете са износени и ще трябва да се сменят.Тази седмица ще сваля от моя двигател и ще им ги занеса да сложат тях.И по между другото си взех още една кола и сега малко ми става натоварено с парите.Но не съм се отказал[URL=http://kachi-snimka.info/viewer.php?id=viu1250518520f.jpg
Коментар
-
продаъжава филма бати доста работи има за преправяне но вече съм сложил инсталацията от капата и застана като заводска в полуоските има доста разлики но ште ги мислим като качим и запалим мотора смо незнам дли ште остане място за маркучите на парното заштото от там кадето минават сега за да влезнат в купето трябва да минава лоста на скоростите и каде щте са маркучите просто незнам.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар