До сега все нямаше време да започна работа по двигателя,но днес започнах.За сега искам да сваля главата на двигателя.Да я дам да и прегледат клапаните и да сменя гумичките.Вече сам почти готов,ама днес като си разглабях и не съм мислил за зглабянето и някои неща не се сещам кое от каде съм свалял Ама ще видим какво ще стане после имам и малко снимки ще ги кача после.Не разбирам наи много такаче после не ми се смеите като ви задавам тъпи въпроси
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проект : Fiat Coupe 2.0 16v turbo
Collapse
X
-
[quote=kaci]" А книгата не coupe не съм я свалили защото си мисля че ще има разлика между Купе турбо и Каппа турбо :)[/quote написа:Да коментирам ли глупостта която си написал или........Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
[quote=ivanko_rs]kaci написа:" А книгата не coupe не съм я свалили защото си мисля че ще има разлика между Купе турбо и Каппа турбо :)[/quote написа:Да коментирам ли глупостта която си написал или........
Коментар
-
kaci написа:Не съм коментирал липсата на различия,а това че не може да събираш двигател и да нямаш поне моментите на стягане.Супер аматьорско и несериозно отношение при положение че книгите ги има свободно за сваляне.Проблема е че трябва да се чете,а хората които "знаят" мразят да четат защото това ги обижда.Дано някой не се е засегнал.Повече няма да коментирам в темата.Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар