Пускам темата от една страна да се похваля с началото на едно "спортно" начинание от друга - не да се оплача , но да изразя малко недоволство . Реших да си направя колата да съска в смисъл дъмп клапата или блоу офа мисля че е едно и също( оказа се че стара не е работела и е бъркала работата) да го сложа да испуска налягането в атмосферата , а не да го връща след дебитомера и за целта под клапата се слага една друга клапа , която да проспуска навън , но не и да смуче въздух , защото компютъра се бърка и на празен ход гасне щото му падат оборотите та цялата идея ми е че хубаво сега съска но ми се струва че налягането не ми е постоянно ,а понякога ми се струва че в първия момент като и подадеш по-яко се замисля . Другата тъпня е че вчера като я сложихме което стана към 17.30 времето беше ужасно трафика също и нямаше място къде да пробваме как работи и сега от една страна ми харесва но от друга не ми харесва мн как работи .Решението е едно трябва да я изцедя някъде да видя имам ли падове в налягането и как се държи . Сега след като си взема гуми съм решил да и сменя чипа и филтъра ,но се чудя дали да вдигам налягането да не взема да си съсипя турбинката . Абе като се замисля цялата тая работа с тия доработки си е все някакъв компромис с нещо
![Sad](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_sad.gif)
Коментар