Истината според мен е в реглажа на фаровете не в цената,защото крушките са еднакви по големина и стоят на едно и също място във фара(фокуса на рефлектора) и няма причина едната да заслепява повече от другата. Аз след като слажих ксенон ходих на реглаж и накарах майстора да ги свали под нормалното ниво на фаровете с оглед на това че светлината е по силна. Мисля че така е правилно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пружини?Ксенон?
Collapse
X
-
Отказах се да си побългарявам фаровете с ксенин кит.То цялата идея беше,че искам по силна светлина,но не и да заслепявам отсрещния.Карам често вечер по селски пътища и излизат животни,и каруци с крадливи цигани и светлината ми е необходима.Ако сложа крушки като мойте,но по силни като ватове,дали ше създаде това натоварване на инсталацията? Фаровете са ми стъклени,ако е от значение,с перфекно запазени рефлектори.Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
pecata написа:Отказах се да си побългарявам фаровете с ксенин кит.То цялата идея беше,че искам по силна светлина,но не и да заслепявам отсрещния.Карам често вечер по селски пътища и излизат животни,и каруци с крадливи цигани и светлината ми е необходима.Ако сложа крушки като мойте,но по силни като ватове,дали ше създаде това натоварване на инсталацията? Фаровете са ми стъклени,ако е от значение,с перфекно запазени рефлектори.
Коментар
-
cekop написа:Истината според мен е в реглажа на фаровете не в цената,защото крушките са еднакви по големина и стоят на едно и също място във фара(фокуса на рефлектора) и няма причина едната да заслепява повече от другата...
Коментар
-
janyboy написа:cekop написа:Истината според мен е в реглажа на фаровете не в цената,защото крушките са еднакви по големина и стоят на едно и също място във фара(фокуса на рефлектора) и няма причина едната да заслепява повече от другата...FIAT Stilo 1.9 Jtd
Коментар
-
janyboy написа:Ми колега не е баш така.Ако не си забелязал ксеноновата крушка е малко по дълга от халогенната.Мястото на светене и на 2-те крушки е еднакво, но габаритният размер на ксеноновата крушка е по-голям.Говоря за Н1 цокъл с какъвто съм аз, но сигурно и при някои от другите цокли е така.Та това разминаване в габаритния размер причинява промяна в геометрията на снопа.
Коментар
-
ogi28b написа:janyboy написа:Ми колега не е баш така.Ако не си забелязал ксеноновата крушка е малко по дълга от халогенната.Мястото на светене и на 2-те крушки е еднакво, но габаритният размер на ксеноновата крушка е по-голям.Говоря за Н1 цокъл с какъвто съм аз, но сигурно и при някои от другите цокли е така.Та това разминаване в габаритния размер причинява промяна в геометрията на снопа.FIAT Stilo 1.9 Jtd
Коментар
-
pecata написа:Отказах се да си побългарявам фаровете с ксенин кит.То цялата идея беше,че искам по силна светлина,но не и да заслепявам отсрещния.Карам често вечер по селски пътища и излизат животни,и каруци с крадливи цигани и светлината ми е необходима.Ако сложа крушки като мойте,но по силни като ватове,дали ше създаде това натоварване на инсталацията? Фаровете са ми стъклени,ако е от значение,с перфекно запазени рефлектори.Fiat Coupe 2.0 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар