Здравейте.Днеска си купих едни пружни от един пич,които ги бях пазарил преди 3 месеца,ама той беше забраявил,абе дълга история...!Както и да е,аз окачване си набавих вече и напролет ще го сменям.Само че тия пружини които ги взех са ми някви странни,момчето незнае с колко свалят.Ей тфа са,олющила им се е боята от седене.Височината им така както са е 34 см,има ли някъв начин да разбера с колко ще свалят под стоковото,нисички са.Някой пък може да има с същата структора и да каже колко са ниски.п.п. При рециклажа и профилактиката на задни спирачни апарати пре*бах едно такова: ..принадлежи на това:Апаратите са от 2.0 8V TipoНякой ако го има това което е на първата снимка нека пише да го опазарим,че иначе пропадам.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пружини?Ксенон?
Collapse
X
-
Пружините ти като ги гледам много ми приличат на мойте на Типо-то и са много ниски Плюс това тези пружини позволяват да се отрежат малко долу където е изравнителната навивка без да излиза пружината от чашката, защото имат 2-3 навивки долу които са еднакви По скаипа може да ти пратя снимки на моето да му видиш стойкатаТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
///// написа:pecata написа:Ами поради клеясване водача не искаше да излезне и след лек напън с гедора да го врътна малко той се счупи и остана вътре и няма избиванеМерни стоковите колко са високи и пиши.МерсажFiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
chaveto написа:Колега имам в предвид точно това, че е евтин. Толкова ли не забелязвате, че този ксенон заслепява насрещно движещите се, искаш и ти да станеш от тези.Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
chaveto написа:Колега имам в предвид точно това, че е евтин. Толкова ли не забелязвате, че този ксенон заслепява насрещно движещите се, искаш и ти да станеш от тези.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар