Айде и от мен едно мнение Избраните цветове са страхотни личи си и че боята е хубава дори от снимки, и като беше бяло си имаше чар, но и сега е красавица.Две забележки долавя моето око:1) Задължително да пребоядисаш апаратите в оранжевото2) И аз съм меломан ама не ми харесва надписа на задния капак, но това си е твое виждане де :D
Айде и от мен едно мнение Избраните цветове са страхотни личи си и че боята е хубава дори от снимки, и като беше бяло си имаше чар, но и сега е красавица.Две забележки долавя моето око:1) Задължително да пребоядисаш апаратите в оранжевото2) И аз съм меломан ама не ми харесва надписа на задния капак, но това си е твое виждане де :D
Апаратите на пролет ще ги оправя надписа отзад и мене не ме кефи в процес на мислене съм какво да пише но определено там ще пише нещо и отпреде на лентата на прозореца също ще има някакъд надпис
Браво колега добре се е получило, и аз минах през тая работа и в момента съм със салон като твоя стария, но врати и кори не съм пипал, само седалките, пък може по нататък и другите неща да оправя.Колко пара се изръси за всичко?
Коментар