Да ти кажа ли честно?Сложи ти една стара и една нова снимка и сам прицени!
Бяла като че ли по ме кефеше Но няма значение
chaveto написа:
Колега тоя бояджията не можа ли да довърши праговете до край Question Може да има после неща които прикриват, но нищо не пречи да ги покрие целите. А за спирачните апарати помисли за ел. зелено.
Колега нете разбирам на къде биеш Всичко е довършено
Бия на това, че праговете не бяха боядисани до край и се виждаше бяло. Сега след като си сложил върху праговете другите детайли не се вижда, но все пак самият праг не е...................
Бия на това, че праговете не бяха боядисани до край и се виждаше бяло. Сега след като си сложил върху праговете другите детайли не се вижда, но все пак самият праг не е...................
Я я ми покажи снимка щот незнам за какво приказваш ...Сичко си е боядисано на веднъж и нищо не съм слагал на праговете пич...
Има впредвид,че на оригиналния праг на колата(не на тунинг прага ти) се виждат бели петна останали,но отгоре като си сложиш тунинг праговете и всичко се скрива.
Доколкото разбрах ей за тва става въпрос.Ама предполагам,че тази кола никога няма да се върне в стоковия си вид,така че не са от голямо значение петната......
ааааааааа амчи много ясно че няма да ябоядисам цялата бе тои сигурно иска и под колата да боядисам нали прага си е както трябва, аз това неможах да разбера вече ми е ясно за какво говори
Сега като се замислям и без това я пребоядиса цялата, трябваше да махнеш ключалката на задния капак, емблемата на предния и да намръщиш малко предния капак, мисля, че щеше да стане още по добре :D
Коментар