Вие нормални ли сте да си Усера никелираните джанти. за да станат като обикновенни с боя ...Не ми харесва тази идея Утре колата трябва да ес предна броня и прагове Поздрави
Абсолютно правилно, тия джанти щом са никелирани се карат така докато не отидат за скрап Колега колко цола са джантите и с какъв размер гуми ги караш, че и аз на мойта мисля да сложа по големи от оригиналните :D Така като гледам освен всичко, което си пребоядисал, май ще се наложи да сваляш и джантите за да смениш цвета на спирачните апарати, че с това синьо никак не се връзва с нищо, но предполагам, че вече и по тоя въпрос си мислил
Абсолютно правилно, тия джанти щом са никелирани се карат така докато не отидат за скрап Колега колко цола са джантите и с какъв размер гуми ги караш, че и аз на мойта мисля да сложа по големи от оригиналните :D Така като гледам освен всичко, което си пребоядисал, май ще се наложи да сваляш и джантите за да смениш цвета на спирачните апарати, че с това синьо никак не се връзва с нищо, но предполагам, че вече и по тоя въпрос си мислил
Ам как иначе онжеви ще са Джантите са 16 гумите са 195/45 мноо трудно се намират много гаден размер са
Определено и на мен ми се върти оранжево, защото с черно почти няма да се забелязват Гледам тоя сайт http://www.avtogumi.com/ , в дясно има колколатор за гумите, но тъй или иначе пунтото е мъничко и с развиването на по високи скорости става и не до толко устойчиво аз мислех за по широки гуми, примерно нещо от сорта на 205/45/16 или 225/40/16 , раликата в диаметъра е +6 за първия и +2 за втория размер, тоест съвсем приемливо :D Последно питане за тия джанти и повече няма да спамя в твойта тема Джантите с какво ЕТ са и колко ти е централния отвор, от отговора ти да се ориентирам спрямо оригиналните дали може и в какви отклонения пак да се сложат джанти на пунтото, без това да се отразява на колата, смисъл да опира гумата при завиване или да опира в калника иначе за фиат ги дават ЕТ 35 и централен 58,1ммУспех с колата ще следя темата, че и аз имам разни тънки замисли, но ще стане може би другата година :D
ET то не го знам колко е.Централния отвор ми е по голям и имам втулки такаче не се отразява на ходовата част Ето снимки с предна броня ,без прагове споилер и вежди Утре трябва да е сглобена цялата Всичко в КАТ мина както трябва смених и талона за 21 лева ..
Страхотна е станала.Само да те питам спирачните апарати сини ли ще го оставиш или ще ги пръскаш и тях?Нещо не ми се вързват с новия цвят. Не забелязах писаното по горе.
С голяма закъснение пускам малко снимки но са от няколко дена и на тях колата е без задния споилер и лепенките В момента е със всичко самоче нямам апарат да я снимам
Колега тоя бояджията не можа ли да довърши праговете до край Може да има после неща които прикриват, но нищо не пречи да ги покрие целите. А за спирачните апарати помисли за ел. зелено.
Коментар