Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проект - Фиат Пунто - Смяна цвят

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

още един глас, много ми харесва, сега все едно имаш нова кола пусни после някоа снимка на слънце, трябва да е убиец
    A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
    e30 forever!

Коментар

Ами крилото?

Коментар

Сичко ще се нагласи няма страшно А ето и от къде тръгна цялата работа Великите Компютри И специални благодарности на Predatorsi
        Прикачени файлове
        Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Страхотна е поздравления
          Honda CBR 900 RR
          Suzuki GSF 400 Bandit
          1.9 TD 100

Коментар

Много благодаря за благодарностите ,въпреки че моят проект беше различен от този ,който си сложил по-горе... Иначе си избрал перфектно цветовете ,черното и оранжевото са едни от най-добре пасващите си цветове...Много ми харесва! Поздравления за труда и желанието!!! Все пак най-накрая се реши да я боядишеш
            Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
            Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
            EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Крилото и то трябваше да е оранжево, за да се откроява. Сега стои като стелт и не се забелязва. Все пак и мисля, че бяло си беше по-добре.

Коментар

Евала колега !Какви кинти ти седна?
                преди FIAT-BRAVO1.9JTD сега FIAT-MAREA1.8-16v

Коментар

Predatorsi написа:
                  Много благодаря за благодарностите ,въпреки че моят проект беше различен от този ,който си сложил по-горе... Иначе си избрал перфектно цветовете ,черното и оранжевото са едни от най-добре пасващите си цветове...Много ми харесва! Поздравления за труда и желанието!!! Все пак най-накрая се реши да я боядишеш
                  как бе нали ти я прави на фотошопа първо направи бяло и оранжево после това За пари не ми се говори

Коментар

Смяната на цвят не е детска игра. В момента отвън колата ти е в черно и оранжево, а на другите места - бяла. Само се осра според мен. За да смениш цвета като хората трябва да разглобиш колата така, че да не остане и едно болтче и да се боядиса навсякъде, ламарините също от двете страни, не е въпроса да замажем положението само отгоре.
                    1990 TEMPRA SX 1.4 Carb

Коментар

колега, повярвай ми, ламарините от двете страни и сток не са ти били боядисани, никой не пилее боята, защото не е особено евтина...айде бе, колега GbGz, сглоби ли я да я видим в целия и блясък
                      e30 forever!

Коментар

Tempras написа:
                        Смяната на цвят не е детска игра. В момента отвън колата ти е в черно и оранжево, а на другите места - бяла. Само се осра според мен. За да смениш цвета като хората трябва да разглобиш колата така, че да не остане и едно болтче и да се боядиса навсякъде, ламарините също от двете страни, не е въпроса да замажем положението само отгоре.
                        значи в момента наистина не ебоядисана цялостно ами само външно..Като я заземя за зимата ще се оправят и тези работи само моторното ще остане бяло.сичко друго ще е черно и оранжевоОбаче имам 1 Голям проблем ...и тои е с корите на вратите и централния панел в момента са бели трябва да ги направя черни или оранжеви но нещо не ми се връзва с салона тои е син беше си добре бяло и синио.сега стана кофти ама така ще е до пролетта Трябва да си намеря някои които се занимава с тапициране да ми направи салона черен с оранжев кант самоче незнам къде да го търся този човек защото всичките цепят глави яко BEX---GT Колата в сряда трябва да е както трябва с сменен талон и всичко по нея аз като я направя ще пусна снимки Аиде лека вечер

Коментар

за отвътре, във врати, двигателен отсек, багажника... за да не даваш много пари за спрейове, според мен, щом и не я караш зимата, до пролетта преспокойно ще си направиш проекта цялостен. Със спрейовете черен мат (не е като на Кайените), като замаскираш хубаво да не пръсне навън, сваляш уплътненията на врати и багажник и ще стане много хубаво сроред мен. Дори, не е належащо и оранжевото да го пренасяш отвътре. Пак ще е цялостно и много хубаво според мен.(Понеже и аз съм се замислял за цялостно боядисване друг цвят и това бих направил, ще стъпи на 30-40лв максимум със собствен труд, а ти мерака го имаш, той е най-важен)За тапицер, няма начин, едно 7-800лв, ако го искаш качествено ще си отидат. Не слагай кожа, малко хора в България могат да я ушият хубаво и ще дойде към 1500лв минимум. Хубав здрав черен плат, както казваш със оранжев конец и ще заспи.Харесвах пунтото и бяло, но все пак човек трябва да променя нещата, че иначе "спира" малко или много...Успех и ще следя с голям интерес.
                          e30 forever!

Коментар

еи направо уникална е станала !!! а за друг цвят джанти замислял ли си се !?
                            Мерцедеси Мерцедеси За Метреси И Принцеси..Шевролети Кабриолети Всичките Със Джанти Лети..Фаровете Са Ксенон...Музиката CD-ROM,Телевизор във колата те тава ми е мечтата

Коментар

А не всичко друго може да подменя но джантите много ми харесват едва ли ще си харесам други..може да се замисля за същите джанти обаче по голям цолаж Ето ги моите
                              Прикачени файлове

Коментар

джантите 50:50 черно със оранжево или един от тези цветове ще я отвори още повече

Коментар

Working...
                                X