още един глас, много ми харесва, сега все едно имаш нова кола пусни после някоа снимка на слънце, трябва да е убиец
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проект - Фиат Пунто - Смяна цвят
Collapse
X
-
Много благодаря за благодарностите ,въпреки че моят проект беше различен от този ,който си сложил по-горе... Иначе си избрал перфектно цветовете ,черното и оранжевото са едни от най-добре пасващите си цветове...Много ми харесва! Поздравления за труда и желанието!!! Все пак най-накрая се реши да я боядишешFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Predatorsi написа:Много благодаря за благодарностите ,въпреки че моят проект беше различен от този ,който си сложил по-горе... Иначе си избрал перфектно цветовете ,черното и оранжевото са едни от най-добре пасващите си цветове...Много ми харесва! Поздравления за труда и желанието!!! Все пак най-накрая се реши да я боядишешЦелта е една,скороста е различна - HGT !
Коментар
-
Смяната на цвят не е детска игра. В момента отвън колата ти е в черно и оранжево, а на другите места - бяла. Само се осра според мен. За да смениш цвета като хората трябва да разглобиш колата така, че да не остане и едно болтче и да се боядиса навсякъде, ламарините също от двете страни, не е въпроса да замажем положението само отгоре.1990 TEMPRA SX 1.4 Carb
Коментар
-
Tempras написа:Смяната на цвят не е детска игра. В момента отвън колата ти е в черно и оранжево, а на другите места - бяла. Само се осра според мен. За да смениш цвета като хората трябва да разглобиш колата така, че да не остане и едно болтче и да се боядиса навсякъде, ламарините също от двете страни, не е въпроса да замажем положението само отгоре.Целта е една,скороста е различна - HGT !
Коментар
-
за отвътре, във врати, двигателен отсек, багажника... за да не даваш много пари за спрейове, според мен, щом и не я караш зимата, до пролетта преспокойно ще си направиш проекта цялостен. Със спрейовете черен мат (не е като на Кайените), като замаскираш хубаво да не пръсне навън, сваляш уплътненията на врати и багажник и ще стане много хубаво сроред мен. Дори, не е належащо и оранжевото да го пренасяш отвътре. Пак ще е цялостно и много хубаво според мен.(Понеже и аз съм се замислял за цялостно боядисване друг цвят и това бих направил, ще стъпи на 30-40лв максимум със собствен труд, а ти мерака го имаш, той е най-важен)За тапицер, няма начин, едно 7-800лв, ако го искаш качествено ще си отидат. Не слагай кожа, малко хора в България могат да я ушият хубаво и ще дойде към 1500лв минимум. Хубав здрав черен плат, както казваш със оранжев конец и ще заспи.Харесвах пунтото и бяло, но все пак човек трябва да променя нещата, че иначе "спира" малко или много...Успех и ще следя с голям интерес.A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар