Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спирачки!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Спирачки!

Здравейте колеги.От доста време търся за типото заден комплект дискови спирачки и спортни пружини.Пружини намерих-задни червени,предни червени с сини амортесиори.От типо са пружините.Намерих и от колега в форума и задни апарати с сичките му карантий за монтаж без да се сменя целия мост.Единия апарат е в добро състояние само трябва да му се направи една профилактика,на другия обаче единия водач беше блокирал и при опита си с завъртане да го извадя се случи това:Като се скъса направо се насрах от яд.Ядосах се и захвърлих всичко,сега ги гледам на терасата и ми се ще да си ги оправя,ама това незнам как да го извадя,както и да го мисля.Клеясало е доста.Единствената идея която ми идва е да разпробия с хубаво сфредло 3мм,после с 4мм и с поголеми докъто не изстънеят стените стените не водача и по някъв начин да го дръпна.Вие какво предлагате.
    Fiat Tipo
    Corsa b комби !

От 17 души прегледалитемата никой ли не му дойде някъква идея.
    Fiat Tipo
    Corsa b комби !

Коментар

Напръскай с нещо смазващо ( WD 40 ) и пробвай да го избиеш с някоя тръба с близък диаметър на отвора.
      Lancia Dedra 1.6 16V 103 hp 1998г.

Коментар

дойде ми идея да го разпробиеш доколкото позволява и ако нараниш резбите да направиш нови но не съм сигорен дали ще стане

Коментар

От задната страна ще пробия една дупка и ще го избия да излезе откъдето е влязло.После на дупката отгоре една капка с електрожена колкото да запуши и готово.С разпробиване няма да стане както го мислех,а с wd пръсках колега,ама няма файда.
          Fiat Tipo
          Corsa b комби !

Коментар

наи лесно става с оксижен нагрява се до червено и се охлажда на чешмата по тоя нчин раждата междо болта и супорта изгаря и друг път като ти се случи да попаднеш на клиасал болт оште преди да си го скъсал го нагряваш здраво с оксижен охлаждаш развърташ на дясно на ляво и излиза

Коментар

toko.bg написа:
              наи лесно става с оксижен нагрява се до червено и се охлажда на чешмата по тоя нчин раждата междо болта и супорта изгаря и друг път като ти се случи да попаднеш на клиасал болт оште преди да си го скъсал го нагряваш здраво с оксижен охлаждаш развърташ на дясно на ляво и излиза
              Е да,ама не съм го знаел това колега.Мерси ще го имам впредвид.
              Fiat Tipo
              Corsa b комби !

Коментар

Разпробивай!

Коментар

Или го разпробий или с нагряване както са ти казали! Става и с бензинова/алкохолна/нафтова горелка!
                  ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
                  // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Разпробих го,нагрявах го до червено - неизлиза. От колегата tipo1960 си купих само въпросното супортче.Мислех,че няма да открия,но както си пуснах темата,че търся и веднага се отзова.Апаратите в момента са почистени,дезинфекцирани,на грунд (двоумя се още за цвета).Остава само да купя нови гумени оплатнения за апаратите и да се затопли окончателно и ги слагам.Купил съм и нови накладки.Някой може ли да каже на дисковете колко им е максималната граница на износване.Тоест под колко милиметра ширина са за смяна.Апаратите са от типо 2.0 i.e. 8V Ще пусна още поетапни снимки като ги пръсна и сложа новите гумички.
                    Fiat Tipo
                    Corsa b комби !

Коментар

нагрявай до червено и оглаждай с вода обилно напрао може го пусне6 в кофа за да пада ръждата аз така праих на едно балено почукваи отстрани за да може от видрации да се раздвиже
                      Фиат Пунто Мк1 99г малкото ми градско бижу 55 кончета
                      Нисан Терано 2 с фейс лифт 2.7 ТДИ 123 кончета R20
                      това няма умора за балканче

Коментар

разпробии го максимално и заври колото може по голям болт в отвора, след това го завари хубаво и го развии с ключ.А може и без да пробиваш, но ще късаш заварката ако е запекло наистина яко
                        we ride together, we die together

Коментар

Аз имам абсолютно същия проблем! Ще пробвам със съветите ,които сте дали колеги, но бих помолил pecata или някой друг ако има тоя съпорт от някой безвъзвратно унищожен комплект да ми пише на лични и някак си ще се разберем?!
                          Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                          Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                          http://www.keepfighting.ms

Коментар

Jimy написа:
                            Аз имам абсолютно същия проблем! Ще пробвам със съветите ,които сте дали колеги, но бих помолил pecata или някой друг ако има тоя съпорт от някой безвъзвратно унищожен комплект да ми пише на лични и някак си ще се разберем?!
                            Колега аз имах късмет и си намерих само супорт от колегата tipo1960 на символична цена! Пиши му ЛС може да се оредиш. Пробвай да разпробиеш твойто с малксфредло 4мм приметно,нагрей го ама много,навиваш в дупката един метчик и дърпаш с клещите.
                            Fiat Tipo
                            Corsa b комби !

Коментар

Working...
                            X