Аз също много се радвам за колегата Петак турбо също е и моя мечта, която рано или късно ще сбъдна!А за тези, които се чудят къде може да се разпуска с подобна кола, ще напиша само 2 думи - писта Доброславци
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поредното Bravo 20v turbo
Collapse
X
-
Iv4o написа:Аз също много се радвам за колегата Петак турбо също е и моя мечта, която рано или късно ще сбъдна!А за тези, които се чудят къде може да се разпуска с подобна кола, ще напиша само 2 думи - писта Доброславци
Коментар
-
kaci написа:Това е идея! Нали става въпрос за бившето летище което коментираха за формула1? Пролетта бих оставил там един чифт гуми :D :D :D Има опция скоро да пусна тема с друг проект на който вече ще отделя повече време и пари.Fiat Coupe 2.0 16V
Коментар
-
Днес дойде и ремонтния комплект за турбината .Дано не дърпам дявола с поръчката му,но все си мисля че с мойто каране (ОвчаКупел->КрасноСело и обратно) скоро ще и видя сметката. Капарирах и едни джанти в Англия по които има доста работа докато добият този вид но цената им като цяло е прилична.Чуде се обаче с какви гуми да ги обуя
Коментар
-
kaci написа:Чуде се обаче с какви гуми да ги обуя
Коментар
-
Дисковете ще се слагат когато се обновят джантите(в 15ките не влизат).Акумулатора все пак се помести в коша .Днес смених и термостата като промених местоположението(от главата беше преместен на корпуса на термостата) на температурния датчик(за уреда на таблото) .Температурата вече се отчита коректно и с еднаква стойност с температурния датчик за инжекциона.
Коментар
-
Мдам,потвърждавам за мястото в коша.Всмукателния колектор е доста по-малък и оттам може да се бърка отзад,за разлика от атмосферните колектори,що ли знам,ами 3 часа в канала да опраям скъсани кабели на генератора и стартера Също съм на мнение че тоя тип ходова част ,т.е. платформа Типо има доста здравина и не се нуждае от разпънка(стига с тез чуждици) между бомбетата.Освен това за да има ефект от туй джилязу трябва да се кара с много твърдо окачване с голямо натоварване по завоиPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар