kaci написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поредното Bravo 20v turbo
Collapse
X
-
injekciona написа:Най-накрая заслужено да и се порадвашmais написа:Колега аиде утре следобяд (неделя) на паркинга пред резиденция бояна да направим една итал среща да видим колата
Коментар
-
Аз най вероятно ще пропусна. Днес реших докато не намеря (или не ми изработят) шайба с протектор, да не паля и карам колата.Имам се за човек с голямо сърце, но всяко палене ми припомня как изглеждаха 20те криви клапана и през какво преминах за да съживя колата.Засега Бравото ще е недвижима собственост Чудя се дали да не извадя Купето, но него няма къде да го държа
Коментар
-
VET написа:Каква е тази шайба с протекторVET написа:Колата няма ли си пластмасов протектор на ремъкаVET написа:Между другото ме водиш с 12 клапана при мен прехвърли само всмукателния вал от счупена ролка.VET написа:Абе някой пробвал ли е да изправя клапани
Коментар
-
В тая връзка с тия шайби, аз се замислям дали да не си направя и шайбата за генератора и хидр помпа от алуминий, че е един двоен токмак дето много дебел и тежък ми се вижда......ся верно че няма да е кой знае каква ползата, ама капчица оттук, капчица оттам.....Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
dancoo написа:Привет,Виждам, че си заредил с материал, ако има една излишна шайба, бих си купил.Поздрави,ДанчоФЕРАРИСТ написа:В тая връзка с тия шайби, аз се замислям дали да не си направя и шайбата за генератора и хидр помпа от алуминий, че е един двоен токмак дето много дебел и тежък ми се вижда......ся верно че няма да е кой знае каква ползата, ама капчица оттук, капчица оттам.....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар