Спокойно, няма да продам Купето :D , аз не ги продавам, само ги трупам за "радост" на съседите :D Във всяка кола влагам нещо от мен, за да я върна към живот и после ми е трудно да се разделя с рожбите си.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поредното Bravo 20v turbo
Collapse
X
-
VET написа:Спокойно, няма да продам Купето :D , аз не ги продавам, само ги трупам за "радост" на съседите :D Във всяка кола влагам нещо от мен, за да я върна към живот и после ми е трудно да се разделя с рожбите си.uno turbo 1.3 i.e' 86
renault 19 1.8 16v
uaz 469 4.0 turbo
renault espace 99' 2.2dt + автоплатформа
trabant 601 69'
Коментар
-
За мо късмет съм имал голямото удоволствие да се повозя на това Браво ииииииииииии........ няма такъв кеф и емоция!!!!! Дай боже на всеки по едно такова. А за рожбите на колегата VЕТ също знам- де да бях и аз кола при него Хайде Къци да те видим по- скоро по улиците.Fiat Coupe: 16V Turbo
FIAT= FERRARI-INDUSTRIES-AUTO-TECHNIKA
Коментар
-
Благодаря Дани. Като се замисля, от форума само ти си се возил на Бравото :D Днес си пуснах отпуска и успях да приключа с всичко което имаше да се дооправя под предния капак - измиване на коша, измиване на "легенчето" под предното стъкло, нов филтър за купето, боядисване на пластмасата под рамената за чистачките и ревизия и обслужване на механизма за чистачките. Днес който не мина, той не ми каза, че съм луд Изобщо не съм и обяснявал, че това не е така Една снимчица веднага след измиването на мотора:Утре ако не ми мине котка път, продължавам и вечерта може и да озвуча Овча Купел.Между другото новия Blow off клапан (Bailey DV36) има феноменален звук. Няма нищо общо със стария ми дразнещ със силния си и натрапващ се звук DV26 клапан.
Коментар
-
колега много добър проект бравопри излишни 5к-6к. лв. и аз бих направил същото на 100% обмислям варианта ве4е 7-8 месеца и това ми е мечта да подкарам под капака и аз един красавец 20в. турбо Фиат Браво ми е кола която е влязла доста дълбоко в мен под кожата и следващото нещо е 20в. турбо и пак евала колега изкефих се много на целия проекткато му дам газ надига муцуната и почва да души за бензиностанция
Коментар
-
Определено мога да повторя, че като звук, двата клапана нямат нищо общо. Между DV 26 и 36цата има само две общи неща - производителя и това, че и двата са двубутални.Както и да е , няма да спорим :D Днес сложих задните амортисьори които купих преди време и измих пода на колата Снимката е на фаза измит резервоар. Не ми се тестваше фотоапарата във водна среда :DУтре ще направя няколко обиколки на част от Околовръстното шосе с идеята за първоначално разработване, а същинското ще се състои най вероятно другата събота или неделя. В Стара Загора спокойно могат да очакват гости П.П Забравих и да уточня нещо - не съм велик и нищо велико не съм направил, че да ме определяте като такъв.Аз съм си съвсем нормален ненормалник който се опитва просто да поддържа колата си и се старае да прави нещата така както трябва да се правят и в сервизите.Пуснах темата с чисто информативен характер и с идеята да помогна на някой който евентуално иска да направи нещо подобно. Ако обаче тя (темата) тръгне в посока хвалби и т.н. няма да ми е приятно.Осъзнавам, че повечето хора пускат подобни теми за да се изфукат и да напомпат самочувствието си, но аз не се смятам за един от тях. Колата от утре е в движение и който иска може да я види по всяко време
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар