ФЕРАРИСТ написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поредното Bravo 20v turbo
Collapse
X
-
ФЕРАРИСТ написа:МПС(независимо какво) с 4 гуми и двигател.......никога било то в завой или права линия по тежкото няма предимство......тва е елементарна физика и всичките и производни......ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
За мен тежестта не играе кой знае каква роля в стабилността, а по скоро важно е къде и е центъра (на тежестта)! Бравото с турбомотора вървеше в пъти по добре в снега (най вече заради виско муфата) в сравнение с атмосферния му вариант.Купето не става за каране през зимата (поне моето)! Най малката щета от евентуална зимна експлоатация ще са счупените липове, прагове и т.н. !
Коментар
-
RASTIL написа:Една кола, например 400 к.с., тежаща 600 кг. с 250 км/ч и една кола със същата скорост и мощност, ама със собствена маса да кажем 1200 кг. според любимата ти наука, ако са и еднакво обтекаеми - коя кола ще , е по управляема, стабилна, комфортна при тази скорост и т.н.WhitePower написа:ФЕРАРИСТ написа:МПС(независимо какво) с 4 гуми и двигател.......никога било то в завой или права линия по тежкото няма предимство......тва е елементарна физика и всичките и производни......Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:RASTIL написа:Една кола, например 400 к.с., тежаща 600 кг. с 250 км/ч и една кола със същата скорост и мощност, ама със собствена маса да кажем 1200 кг. според любимата ти наука, ако са и еднакво обтекаеми - коя кола ще , е по управляема, стабилна, комфортна при тази скорост и т.н.WhitePower написа:ФЕРАРИСТ написа:МПС(независимо какво) с 4 гуми и двигател.......никога било то в завой или права линия по тежкото няма предимство......тва е елементарна физика и всичките и производни......ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Все се каня да си резна едни за стабилката, и все нямам време, ако имаш или знаеш точните размери на нов тампон ще имам стимул да избацам 1-2 комплекта.....До пролетта не виждам как ще излезе от преспата.
Коментар
-
S.W.A.T. написа:Имам оригинално фиатско тампонче за биалетка , ако искате мога да го измеряП.С. Ако нямате размерите: 30мм на 18мм, металната тръбичка е 15,5мм
Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Бравото е готово на 95% Остана монтажа на решетката, някои неща за напасване по купето, фаровете и т.н. Има и малко сглобяване вътре в купето. Колата се нуждае и от сериозно измиване, защото след бояджията вътре е........Направих и едно тестово кръгче и мога да кажа, че за мен, Бравото си остава класи над Купето :D Направих и една снимчица с новия фотоапарат.Следващата фотосесия ще е на напълно завършена и годна за експлоатация кола.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар