Започна голямото цапане Засега отвора за охлаждането (този в бронята) и мрежата ще са в черен цвят. Надявам се да се върже с черната решетка на капака и колата да не заприлича на някой от емотиконите гледана отпред
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поредното Bravo 20v turbo
Collapse
X
-
Колата най накрая е боядисана ( с изключение на някои дребни детайли). Комбинацията - светлина от луминисцентни лампи и камера на телефон не е добра, но хората с въображение ще разберат какво се е получило :D Остава да се сглоби, да се разработи и най накрая да взема да ходя и аз с кола на работа
Коментар
-
Днес ми се обаждат с новината че всички дребни детайли вече са боядисани, почвам аз да си правя планове как ще сглобя колата до края на седмицата и ще отида до Ники (Ферарист), но при визитацията почти веднага ми прилоша Наистина всичко боядисано, но предната решетка няма нищо общо с това което оставих за боя Бояджията забравил вярната решетката на печката, тя се стопила и човека отишъл, купил друга, боядисал я само че, не е уцелил модела! И тая седмица ще мине ей така залудо Не знам вече какъв е тоя невървеж с тая кола Постоянно нещо се обърква.
Коментар
-
Iv4o написа:С бая по-тежка предница е и гребе стабилно из преспите. Стига да е с по-читави гуми, колата е доста надеждна в зимни условия.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:Iv4o написа:С бая по-тежка предница е и гребе стабилно из преспите. Стига да е с по-читави гуми, колата е доста надеждна в зимни условия.ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар