Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поредното Bravo 20v turbo
Collapse
X
-
До петък(01.10.) се продава турбото от първата снимка. От събота вече се захващам с "доработката" му за монтаж. Фланците и скобата от втората и третата снимка(и задраскани на първата) вече ги подарих на приятел(нямаше да са ми необходими за монтажа на новото турбо). На четвъртата снимка се вижда част от старата(оригиналната) турбина монтирана само за да взема някои размери и да си припомня ориентацията на щуцерите за маслото и водата. На пясъкоструй е чистен нейния изпускателен корпус. Ако монтирам новата турбина, то тогава за продажба ще остане старата(оригиналната).
Коментар
-
След повече от месец застой днес най накрая започнах работа по колата. Вече имама "нов" добре стоящ капак след цял ден изчукване и напасване.Опитах се да отвия и ангренажното колело което е на коляновия вал, но без успех! 360Nm. се оказаха непреодолимо препядствие за гайковертите които ми бяха под ръка.Утре борбата продължава. Този път има само една снимка! .
Коментар
-
Днес благодарение на колеги от Камаз(които осигуриха гайковерт) болта най накрая беше отвит Пораженията видими от снимките са само от ремъка Ангренажното колело което бях поръчал от Англия и което трябваше да се монтира на мотора беше изпуснато и унищожено от любопитен приятел Добре че Ники(с моргата в Драгичево) помогна с друго(трето) колело за което безкрайно му благодаря. Другата седмица най накрая се надявам да монтирам главата и да почна преработките за новото турбо.
Коментар
-
strip написа:и едно голямо за всичко което правиш, а още повече за начина, по който го правиш!това е начина, по който трябва да се прави тунинг, за това и хората в европа дават пари за тунинговани коли!с пожелания през новата година за здраве и много безаварийни километри!1912 написа:гледам продаваш лагерницата но нещо не съм разбрал с какво ще я сменяш?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар