Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поредното Bravo 20v turbo

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз също много се радвам за колегата Петак турбо също е и моя мечта, която рано или късно ще сбъдна!А за тези, които се чудят къде може да се разпуска с подобна кола, ще напиша само 2 думи - писта Доброславци
    Fiat Coupe 2.0 16V

Коментар

Iv4o написа:
      Аз също много се радвам за колегата Петак турбо също е и моя мечта, която рано или късно ще сбъдна!А за тези, които се чудят къде може да се разпуска с подобна кола, ще напиша само 2 думи - писта Доброславци
      Това е идея! Нали става въпрос за бившето летище което коментираха за формула1? Пролетта бих оставил там един чифт гуми :D :D :D Има опция скоро да пусна тема с друг проект на който вече ще отделя повече време и пари.

Коментар

kaci написа:
        Това е идея! Нали става въпрос за бившето летище което коментираха за формула1? Пролетта бих оставил там един чифт гуми :D :D :D Има опция скоро да пусна тема с друг проект на който вече ще отделя повече време и пари.
        За същата писта става дума. Четох, че проекта е готов, но доколкото разбрах ще им трябват около 9 месеца, за да я построят.Иначе и аз бих оставил там някой друг чифт гуми. Пък и така тъкмо ми дават отсрочка, белкем и аз метна някой 5 цилиндров дзвер отпред
        Fiat Coupe 2.0 16V

Коментар

Днес дойде и ремонтния комплект за турбината .Дано не дърпам дявола с поръчката му,но все си мисля че с мойто каране (ОвчаКупел->КрасноСело и обратно) скоро ще и видя сметката. Капарирах и едни джанти в Англия по които има доста работа докато добият този вид но цената им като цяло е прилична.Чуде се обаче с какви гуми да ги обуя

Коментар

kaci написа:
            Чуде се обаче с какви гуми да ги обуя
            За тая кола само улични полу-сликове ще се справят добре.Примерно една такава добра и за мокро http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.p...gan=SoТази не е толкова добра като горните но пак е над нормалните гуми http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.p...wigan=SoЕто и от Англия типа гуми към който да се насочишhttp://camskill.co.uk/products.php?plid=m12b0s0p0И същите тукhttp://gumi-bg.net/Track_Tyres.html
            sigpic
            Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
            475HP 11,5/1,9/191
            YouTube

Коментар

Благодаря за линковете.Предложените варианти ще бъдат обсъдени.По принцип съм фен съм на Toyo,но времето ще покаже какво ще износвам по улиците.

Коментар

Сложи ли големите спирачни дискове вече

Коментар

Абе гледам аз и се чудя недовиждам ли или наистина не виждам акумулатора? там ли е :D Инъче поздравления мн ме кефи колицата.
                  Fiat Bravo '95, 1.8 16v

Коментар

Дисковете ще се слагат когато се обновят джантите(в 15ките не влизат).Акумулатора все пак се помести в коша .Днес смених и термостата като промених местоположението(от главата беше преместен на корпуса на термостата) на температурния датчик(за уреда на таблото) .Температурата вече се отчита коректно и с еднаква стойност с температурния датчик за инжекциона.

Коментар

Добре де,колега измислете му някъв стрът бар на тва чудо... да не си търсиш боята след втория завой. Незнам
                      leave something of the happiness you bring

Коментар

Bravo 1.9 JTD написа:
                        Добре де,колега измислете му някъв стрът бар на тва чудо... да не си търсиш боята след втория завой. Незнам
                        Ако говориш за "простора" между ботушите мойто мнение е че за автомобил който се използва за "цивилни" нужди такъв не е необходим.

Коментар

Незнам ама в коша хич не е тъпканак :D Как бърникаш в тея тясни дупчици
                          Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
                          Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
                          Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

PaUnOff написа:
                            Незнам ама в коша хич не е тъпканак :D Как бърникаш в тея тясни дупчици
                            Парадокса е че с атмосферния мотор коша е по запълнен.Само отпред можеше да има още 5см ама то и в живота е така :D

Коментар

Мдам,потвърждавам за мястото в коша.Всмукателния колектор е доста по-малък и оттам може да се бърка отзад,за разлика от атмосферните колектори,що ли знам,ами 3 часа в канала да опраям скъсани кабели на генератора и стартера Също съм на мнение че тоя тип ходова част ,т.е. платформа Типо има доста здравина и не се нуждае от разпънка(стига с тез чуждици) между бомбетата.Освен това за да има ефект от туй джилязу трябва да се кара с много твърдо окачване с голямо натоварване по завои
                              Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

Вчера най после пристигнаха джантите.Тежат поне 40кг Реших преди да пусна за продажба Ultralegeraта да им се порадвам поне седмица по "пътищата"
                                Прикачени файлове

Коментар

Working...
                                X