Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поредното Bravo 20v turbo

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Започна голямото цапане Засега отвора за охлаждането (този в бронята) и мрежата ще са в черен цвят. Надявам се да се върже с черната решетка на капака и колата да не заприлича на някой от емотиконите гледана отпред

Коментар

Какъв цвят ще е бре?
      Alfa 156 2.0 TS
      Alfa 156 20VTurbo
      Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
      Locost TF1 3.0V6

Коментар

Цвета ще си е стария - нещо средно между зелено и жълто.Отделно (за съжаление) не мога да отделя пари за цялостно боядисване (макар вече да се налага) и ще се боядисват само предния капак, бронята и левия калник.
        Прикачени файлове

Коментар

Днес си получих новия blow off клапан (стария го продадох за да мога да финансирам материала за ринговете) и поредното ново оригинално турбо което директно отива за продажба.Утре може и да имам боядисана кола. За съжаление май няма да изпреваря снега!

Коментар

Днес сутринта ме изненадаха приятно с някои боядисани детайли!Ще се окаже че по Коледа наистина стават чудеса

Коментар

Колата най накрая е боядисана ( с изключение на някои дребни детайли). Комбинацията - светлина от луминисцентни лампи и камера на телефон не е добра, но хората с въображение ще разберат какво се е получило :D Остава да се сглоби, да се разработи и най накрая да взема да ходя и аз с кола на работа

Коментар

дай боже всеки му такава кола за ходене до работа
                '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

S.W.A.T. написа:
                  дай боже всеки му такава кола за ходене до работа
                  "Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му" Това все пак си остава само едно Браво :D

Коментар

Чакам го в движение

Коментар

Колата е скромна, здрава и крие жокери, според мен е супер за ежедневка... Пък за мечти :D ...
                      '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                      '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Днес ми се обаждат с новината че всички дребни детайли вече са боядисани, почвам аз да си правя планове как ще сглобя колата до края на седмицата и ще отида до Ники (Ферарист), но при визитацията почти веднага ми прилоша Наистина всичко боядисано, но предната решетка няма нищо общо с това което оставих за боя Бояджията забравил вярната решетката на печката, тя се стопила и човека отишъл, купил друга, боядисал я само че, не е уцелил модела! И тая седмица ще мине ей така залудо Не знам вече какъв е тоя невървеж с тая кола Постоянно нещо се обърква.

Коментар

Kaci, ти Бравото ли стягаш за зимно каране? Няма ли да ти е много по-лесно с Купето? С бая по-тежка предница е и гребе стабилно из преспите. Стига да е с по-читави гуми, колата е доста надеждна в зимни условия.
                          Fiat Coupe 2.0 16V

Коментар

Iv4o написа:
                            С бая по-тежка предница е и гребе стабилно из преспите. Стига да е с по-читави гуми, колата е доста надеждна в зимни условия.
                            Да бе........някой като каже ама то едикоя си кола била тежка и стабилна......тежко и стабилно никога не вървят ръка за ръка........
                            Alfa 156 2.0 TS
                            Alfa 156 20VTurbo
                            Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                            Locost TF1 3.0V6

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
                              Iv4o написа:
                              С бая по-тежка предница е и гребе стабилно из преспите. Стига да е с по-читави гуми, колата е доста надеждна в зимни условия.
                              Да бе........някой като каже ама то едикоя си кола била тежка и стабилна......тежко и стабилно никога не вървят ръка за ръка........
                              То зависи от гледната точка.... ако гледната точка е кола на картинг писта - имаш право, ама ако е друга гледната точка
                              ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

МПС(независимо какво) с 4 гуми и двигател.......никога било то в завой или права линия по тежкото няма предимство......тва е елементарна физика и всичките и производни......
                                Alfa 156 2.0 TS
                                Alfa 156 20VTurbo
                                Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                                Locost TF1 3.0V6

Коментар

Working...
                                X