колеги глейте кви стопове намерих в един сайт ма май са в бразилия чак http://translate.googleusercontent.c...-AaogT5VJNGxgA искам и да попитам дали някои колега е правил циферблати защото навсякаде е пълно по магазините но за типо няма предимно са за голфове ,единствено в екстунерс има обаче там искат 100 лв за бял циферблат което е адски много та се рових из нета и намерих циферблати някой колега знае от това сега как да се направи ? на хартия ли се изкарва или >?>> тия снимки сам ги смалил иам ги и в оригинален размер !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
стопове за типо и циферблати
Collapse
X
-
И аз съм на мнение като колегата по-горе...Според мен е по-добре да ги затъмниш ,но да е качествено...Виж в гаража ми как съм го направил аз...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Predatorsi написа:И аз съм на мнение като колегата по-горе...Според мен е по-добре да ги затъмниш ,но да е качествено...Виж в гаража ми как съм го направил аз...Fiat Tipo
Corsa b комби !
Коментар
-
pecata написа:Predatorsi написа:И аз съм на мнение като колегата по-горе...Според мен е по-добре да ги затъмниш ,но да е качествено...Виж в гаража ми как съм го направил аз...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
pecata написа:Колега,а как подготви самия стоп преди пръскането?След пръскането видимостта нали не се е намалила при светлинните сигнали?Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Коментар
-
И според мен всякакви кристални стопове са отвратителни особено сложени на типо! Най-добре такива от sedici, ама са рядкост! И за това подкрепям варианта на Predatorsi!! Циферблати също не бих пипал. Оригиналните на Veglia Borletti са си много хубави!!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Във Варна в едно магазинче бях мярнал кристални стипове за типо, но тогава много бързах и нямах време да ги гледам отблизо. Само мярнах цената - 150 лв комплекта. Казах си, че като имам време ще се върна да ги видя и по-късно (няколко месеца) вече ги нямаше. Ами не съм виждал типо с монтирани кристални стопове наживо, но ако е бяло или светлосиво що пък да не му ходят.
Коментар
-
///// написа:Във Варна в едно магазинче бях мярнал кристални стипове за типо, но тогава много бързах и нямах време да ги гледам отблизо. Само мярнах цената - 150 лв комплекта. Казах си, че като имам време ще се върна да ги видя и по-късно (няколко месеца) вече ги нямаше. Ами не съм виждал типо с монтирани кристални стопове наживо, но ако е бяло или светлосиво що пък да не му ходят.Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Коментар
-
От скоро време,ми се иска да направя километража,тоест целите циферблати,включително тези за температурата,часовника и градусите,да изглеждат малко по-различно,но приближаващо се до стоковите.И задължително,резултата да не е мангал тунинг.Та разгледах се в xtuners,и ми хареса този на снимката по-долу.Но това Х е супер селско,тоест искам километража ми,да си е на веглиа борлети,но да изглежда горе-долу по този начин. Някой има ли идеи как да стане тази "магия".Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Princo написа:От скоро време,ми се иска да направя километража,тоест целите циферблати,включително тези за температурата,часовника и градусите,да изглеждат малко по-различно,но приближаващо се до стоковите.И задължително,резултата да не е мангал тунинг.Та разгледах се в xtuners,и ми хареса този на снимката по-долу.Но това Х е супер селско,тоест искам километража ми,да си е на веглиа борлети,но да изглежда горе-долу по този начин. Някой има ли идеи как да стане тази "магия".Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар