здравеите колеги аз и едни мои приятели решихме да ви зарадваме с малко карбонови елементи като на пример ето тази част от таблото цялата ще бадат приставки вмомента работим над тях ако някои има др предложения приемаме заявкисамо пратете снимки на детаилите и от там нататак ще се разберем надяваме се да има мераклии да си разкрасят фиатките ще кача снимки веднага щом стане
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
тунинг на фиат браво
Collapse
X
-
durex_a написа:да яко аз мислех бяло купих спрей и ме отказаха казаха ми че ще се олющи болята после ми казаха първо шприц кит и после боя ама пак щяла да се олющи и се отказах сега се забавлявам с карбоново фолио да го облепя ама май и от него ще се откажа :DКарал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
ще ме подбъзите пак аз обаче искам бяло и пластмасата на таблото също бяла но пъл вече си направих осветлението на копчетата за парното да светят бяло и бяло в краката да не стане мн претрупано .. с това бяло че и неоните за отдоло са ми приситгнали ( и те бели) итзад на кората също имам бяла пура :D да не стане циганско ...
Коментар
-
durex_a написа:ще ме подбъзите пак аз обаче искам бяло и пластмасата на таблото също бяла но пъл вече си направих осветлението на копчетата за парното да светят бяло и бяло в краката да не стане мн претрупано .. с това бяло че и неоните за отдоло са ми приситгнали ( и те бели) итзад на кората също имам бяла пура :D да не стане циганско ...Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
Коментар
-
здравеите колеги
замисала е следния тва са приставки които се залепят или с двоино лепещу тиксо или с лепило но нее фолио а чист карбон гарантирам на 100%на моето браво бяха залепени тея приставки но бяха махагонови за целта взехме калапа и сега се работи по него но отнема време щтом стане веднага качвам снимки дано да ви хареса а за цени ще се разбираме зависи от тва колко време ще отнеме и наи вече средства но мислим да правим абсолютно всичко засега без крила ,прагове за сега толкова . п.с. детаилите се изработват от професионалисти занимавщисе изцяло с карбонови детаили .с поздрави от снайпера
Коментар
-
Smith_vt написа:Колеги да попита ако махна катализатора на моето Браво 1.9 ТД100 дали ще върви повече,има ли смисъл ))Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар