Колеги, искам да си направя remap на бравото. Знаете ли някакви координати за София където могат да свършат работата качествено и да не ми отрежат главата с цената
Remap-а е направен от колегата emzo.Много съм доволен.. все едно карам нова кола. Много се кефя някакви аудита или VW като решат да ме изпреварват. Само натискам педала и остават далеч далеч назад. Недостатък е само че съединителя не е за по-голямата мощност на двигателя и се прецаква по-бързо, но усещането си заслужава на 100%
Наистина се забелязва проблема със съединителя,неможе да издържи на напъна Аз карам remap-нато Браво и е супер
Колеги , от къде идва проблема със съединителя че не мога да стопля... предполагам се износва заради "настъпването" между първа втора и трета.... тоест при дръпки.... предполагам че ако се кара нормално и се настъпва при вече залепнал съединител няма да има проблем или греша? ии .. някой може ли да каже колко коня ориентировъчно ще влязат под капака на мареа 2.4 JTD след ремап....
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=55666&highlight=%F2%E5%EE%F0%E8%FF Един съвет - хубаво прочети темата.
Минах през темата 2 пъти и останових че не трябва да си правя ремап освен ако не съм мазохист :D същото важи и за автора на темата...малко пресилено се изразих... цялата работа е че само с ремап няма да мине номера....
Защо, аз още на Бравото, след смяната на съединителя я мапнах.Проблема е само при пълна газ под 2700-2800 оборота.При читав маховик на 5та, с времето почва на 4та и на 3та Aко се съобразяваш с това, няма да има ядове.Колегата Naskobg сигурно навъртя едно 30к ремапнат, ако не и повече.
Коментар