Поздравления колега. Много си дал на тая кола. Пожелавам ти да ти носи много радост и приятни моменти.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Историята на още едно Браво.
Collapse
X
-
Мерси колеги...радвам се, че и на вас ви харесва. Наистина много съм дал за тая кола и има още какво да се правиkim_ko написа:много е красиво бравото, видях че на тази снимка си в свогенска община, често ли идваш насам, може да сме се засичалиpecata написа:Колега с по големите джанти и нископрофилните гуми стана ли по гадна возията на колата.Аз също искам 16-ки,ама незнам дали ще се удърви много типото-което всъщност вози доста добре сега с 14-ките.Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
евала аз имам Мареа същия цвят но .. на годинки и сега като гледам това цялостно колко добре е стнало .. а аз от доста време се замислям да направя същото и май .. се навих :D джантите са екстра ама аз вече го ипитах това от големите джанти с возията не че са кой знае колко големи но мойте са бая широки ( 205 )Fiat Tipo Turbo Integrale | powered by ICIDesign
Fiat Marea 1.6 16v
Коментар
-
porosenoq написа:евала аз имам Мареа същия цвят но .. на годинки и сега като гледам това цялостно колко добре е стнало .. а аз от доста време се замислям да направя същото и май .. се навих :D джантите са екстра ама аз вече го ипитах това от големите джанти с возията не че са кой знае колко големи но мойте са бая широки ( 205 )Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
Geraka написа:Предстоящи ремонти:Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
хаха, Герак, днес и моите фарове дадоха фира...както си седя на светофара и изведнъж угаснаха и няма пускане, поогледах се за бушон..прибирам се пускам търсачката и ... ясно на къде отиват нещата..Страхотна тема си направил, много ще ми помогне, Благодарско!!!A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар