Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Историята на още едно Браво.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Поздравления колега. Много си дал на тая кола. Пожелавам ти да ти носи много радост и приятни моменти.
    Bravo 1.6 / 16

Коментар

Мерси колеги...радвам се, че и на вас ви харесва. Наистина много съм дал за тая кола и има още какво да се прави
      kim_ko написа:
      много е красиво бравото, видях че на тази снимка си в свогенска община, често ли идваш насам, може да сме се засичали
      Колега само на разходка бях там, просто много обикаляме и и от там сме минали
      pecata написа:
      Колега с по големите джанти и нископрофилните гуми стана ли по гадна возията на колата.Аз също искам 16-ки,ама незнам дали ще се удърви много типото-което всъщност вози доста добре сега с 14-ките.
      Возията стана доста отвратително, но се свиква....отрази се леко и на разхода....но пък кефа е голям. Утре слагам зимните 14-ки, малко и аз да се порадвам на возия.
      Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

хубави джанти

Коментар

Eвала Герак,толкова много пари си налял но колата ти е невероятна а с тези джанти е ебати и дзвера.Пожелавам ти още много километри да и се радваш
          Toyota Celica 98-7AFE
          Ex:Fiat Bravo JTD

Коментар

евала аз имам Мареа същия цвят но .. на годинки и сега като гледам това цялостно колко добре е стнало .. а аз от доста време се замислям да направя същото и май .. се навих :D джантите са екстра ама аз вече го ипитах това от големите джанти с возията не че са кой знае колко големи но мойте са бая широки ( 205 )
            Fiat Tipo Turbo Integrale | powered by ICIDesign
            Fiat Marea 1.6 16v

Коментар

porosenoq написа:
              евала аз имам Мареа същия цвят но .. на годинки и сега като гледам това цялостно колко добре е стнало .. а аз от доста време се замислям да направя същото и май .. се навих :D джантите са екстра ама аз вече го ипитах това от големите джанти с возията не че са кой знае колко големи но мойте са бая широки ( 205 )
              Мда...возията много тормози, особено както съм сложил и газови амортисьори отпред...Сега усетих, че имало голяма разлика. Вчера сложих зимните 14-ки и не мога да се нарадвам на доста по-плавното преминаване през неравностите Но за сега не мисля да сменям цолажа за лятото :D
              Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

мн добра печка ... и цвета е убиец и жанатат е убиец като цяло е мн арно дано несе налага в сервиз да влиза за квото и дае
                Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

поздравления и от менмного е добра колатано и доста труд и пари си вложил в нея
                  Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г

Коментар

х

Определено си заслужава вложените пари в нея.Краяният резултат наистина е много добър.Да си я караш със здраве и даи боже да не се налагат повече ремонти.

Коментар

Яяя церово :D Толко ли ви харесва тва право там дет е нема 300 метра :D PS: Колега, колата е станала страхотна. с лети джанти и тия ремонти дето си хвърлил по нея .... както казаха колегите .... Със здраве да си я караш.

Коментар

Geraka написа:
                        Предстоящи ремонти:
                        Малко да повдигна темата. Вече е със сменено масло и филтри. Както и с нов превключвател на фаровете, че старият даде фира - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=51161Скоро ще сменям и ангренажа, като мисля да го направя сам в домашни условия Ето и малко зимни снимки с железните джанти. Нямам търпение вече да ги разкарам :D
                        Прикачени файлове

Коментар

хаха, Герак, днес и моите фарове дадоха фира...както си седя на светофара и изведнъж угаснаха и няма пускане, поогледах се за бушон..прибирам се пускам търсачката и ... ясно на къде отиват нещата..Страхотна тема си направил, много ще ми помогне, Благодарско!!!
                          A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
                          e30 forever!

Коментар

Малко неочаквано ще се лупирам, но офертата не беше за изпускане.Утре ги отварям за чистене и след това ги монтирам. :D

Коментар

Айде малко ъп с новите ми подобрения - летните гуми и ксенон на рециклираните лупи

Коментар

Брависимо, четох ти темата за интеркулера и да не остана по-назаде и аз я свърших тая работа :D
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X