Здравейте колеги. Имам едно техническо въпросче за чип тунинг на пунто гт. Ситуацията е следната... Имам въпросното ГТ - 3та модификация с сток карантии (кулер, турбо IHI LV7 - на стандартен бустс, генерацияте е правена на 63мм и спортен марков филтър), да речеме, че турбото в читаво рециклирано преди около година и малко (около 3-4 хилки километра), идеята е да се чипне и да се кара на 1.6 бара буст. Та какво ще се случи със турбото, то всъщност ми е ясно какво ще се случи Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 , по-точния ми въпрос е колко хиляди илометра би издаржало като не се ръчка постоянно, и като се изчаква за загрее колата преди рачки и след това се оставя да изтине преди да се изгаси и тн. Аве гледа се количката. Мерси предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
чип на сток пунто гт
Collapse
X
-
Re: чип на сток пунто гт
gt3 написа:Здравейте колеги. Имам едно техническо въпросче за чип тунинг на пунто гт. Ситуацията е следната... Имам въпросното ГТ - 3та модификация с сток карантии (кулер, турбо IHI LV7 - на стандартен бустс, генерацияте е правена на 63мм и спортен марков филтър), да речеме, че турбото в читаво рециклирано преди около година и малко (около 3-4 хилки километра), идеята е да се чипне и да се кара на 1.6 бара буст. Та какво ще се случи със турбото, то всъщност ми е ясно какво ще се случи Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 , по-точния ми въпрос е колко хиляди илометра би издаржало като не се ръчка постоянно, и като се изчаква за загрее колата преди рачки и след това се оставя да изтине преди да се изгаси и тн. Аве гледа се количката. Мерси предварително.Power Under Pressure
-
Re: чип на сток пунто гт
WhitePower написа:gt3 написа:Здравейте колеги. Имам едно техническо въпросче за чип тунинг на пунто гт. Ситуацията е следната... Имам въпросното ГТ - 3та модификация с сток карантии (кулер, турбо IHI LV7 - на стандартен бустс, генерацияте е правена на 63мм и спортен марков филтър), да речеме, че турбото в читаво рециклирано преди около година и малко (около 3-4 хилки километра), идеята е да се чипне и да се кара на 1.6 бара буст. Та какво ще се случи със турбото, то всъщност ми е ясно какво ще се случи Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 , по-точния ми въпрос е колко хиляди илометра би издаржало като не се ръчка постоянно, и като се изчаква за загрее колата преди рачки и след това се оставя да изтине преди да се изгаси и тн. Аве гледа се количката. Мерси предварително.
Коментар
-
gt3 написа:Други мнения по въпроса? От хора тествали - патили и тн !FIAT Punto GT'96 131hp
FIAT Punto TD 60 '98
Alfa Romeo 155 2.0 16v Т.s.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар