Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
амортисьорче на предния капак (пунто МК1)
Collapse
X
-
Понеже преди дондурках бебето и нямаше как да пиша затова пуснах само снимките. Та това са планките. Изработени са на фреза до колкото разбрах. Сложното е било да се направи ъгъла но според мен може и с прави ъгли да се направи и пак ще стане. Ама баща ми е перфекционист малко и държеше и ъгъла да се направи. На първите снимки съм снимал амортесьора на който сложих накрайник от амортесьор за багажника на Пежо 205. Вижда се колко по-сплескан е от оригиналния за Браво. Но дори и с него ако се сложи директно на мястото на болта на капака пак закача в калника. Просто мястото е твърде малко. Затова решението е с тази планка. От другата страна си е с оригиналния накрайник от Браво. Просто единия в опитите да го изпиля да не опира в калника го съсипах. Но ако си намеря от някъде ще си го сложа да е еднакво и от двете страни. Планките сега имат нужда от боядисване обаче защото са от чист метал и ще корозират. Но ще видя кога ще имам време да се заема и с това. Иначе двата амортесьора общо са доста силни и затварянето на капака изисква доста услилие. Но поне нищо не се криви и нищо не закача. Аз съм много доволен от резултата.
Коментар
-
къде се изгуби колега??? както и да е ... според мен ще стане и с не толкова сложна планка.. би трябвало да стане с обикновенна права планка .. само дето амортисьора да се поставе от вътрешната страна, а не от към страната на калника.. така ще влезне доста под капака... ще пробвам тези дни и ще пиша...Fiat Brava TD100
Коментар
-
хайде и аз да се похваля с амортисьори на предния капак... ето и снимки... планките ми се различават доста, но вършат работа и са много по лесни за изработка от на колегата "Scorpion_BV" (иначе неговите са направо убиец )..поозорих се.. понеже планките са прави и като затегнеш болта на капака.. от силата на амортисьора планката се отместваше на зад и всичко отиваше по дяволите..., но с малко дооправяне с чука в един бордюр всичко си дойде на мястото... ето снимките :DFiat Brava TD100
Коментар
-
Ре: з
miteto0 написа:юдр колега продадено ли е аамортисьорчето ако нее пиши и колко париFiat Brava TD100
Коментар
-
-
Scorpion_BV написа:Ето чертеж в мащаб 1:1 на моите планки:http://dox.bg/files/dw?a=d31752e35aFiat Brava TD100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар