Ето и от мен но не ми харесват тези амортисъори ще търся други . Накрайниците на амортисъорите на са такива каквито трябва и ми се наложи да ги нагаждам с разни пластини . Тъй като не стои добре ще си търся други . Снимките са лоши защото са правени с тел. Като сменя амортисъорите ще направя по добри и подробни снимки .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
амортисьорче на предния капак (пунто МК1)
Collapse
X
-
dilyanski1977 написа:PB 5976 BC написа:Това са амортисьoрите от багажника на Бравото.Взех ги 2-ра ръка ама са читави.
Коментар
-
Добре де.Нещо не схванах.Понеже на колегата JacK`DanielS амортисьорите почти стоят хоризонтално при отворен капак и в клипчето се вижда, че само с леко побутване нагоре и се отваря до горе, а на колегата PB 5976 BC на Бравото има снимки дето капака е малко отворен с стои така капака.Та въпроса ми е:Като са сложени амортисьорите под наклон както колегата PB 5976 BC ги е сложил и ако искам да застане капака полуотворен дали ще застане без да се подпира с нещо?Например на колегата JacK`DanielS както споменах по-горе амортисьорите са му почти вертикални и нямат такъв наклон както на другите колеги и може би заради това не застава капака, ами се качва нагоре докрай?!?!Дано да сте ме разбрали, защото и аз самият се обърках
Коментар
-
мен ме интересува следното... нека колегите които са си сложили амортисьори на капаците да споделят след като се развият болтовете на капака и на калника на тяхно място какво се слага, накакви ябълчици ли са, те с амортисьорите ли се продават... защото точно това неми е ясно... като гледам амортисьорите на мойта брава те са хванати за ...... не им знам точно името на тези неща, но те са си изляти в задния капака..... как точно става застопоряването на самия амортисьор?Fiat Brava TD100
Коментар
-
spooni написа:мен ме интересува следното... нека колегите които са си сложили амортисьори на капаците да споделят след като се развият болтовете на капака и на калника на тяхно място какво се слага, накакви ябълчици ли са, те с амортисьорите ли се продават... защото точно това неми е ясно... като гледам амортисьорите на мойта брава те са хванати за ...... не им знам точно името на тези неща, но те са си изляти в задния капака..... как точно става застопоряването на самия амортисьор?
Коментар
-
колега аз пробвах само с налагане амортисьори от браво и повярвай нямаш грижа те дори не се разгъват до край и имат предостатъчно сила да сържат предния капак... даже се притеснявам да не би да имат някакво негативно влияние в/у капака след време като изкривяване и т.н. ... намерил съм си амортисьори само чакам някой от колегите да напише за захващането.. дано да е тази вечер !! за да мога утре да ги монтирам ! като гледах на една ланчия либра за техните амортисьори има спецялнио като болтове с кръгли главички на края .. ако такива се продават в магазините ще е СУПЕР....Fiat Brava TD100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар