Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

амортисьорче на предния капак (пунто МК1)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

KIA Cerato 1.5 16V CRDI '05
    Land Rover Discovery 2.5TD '94
    EX: Fiat Marea SW ELX 1.6 16V '99
    EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
    EX: Fiat Regata 1.7D '84

Коментар

http://www.vbox7.com/play:a7daafaf
      http://www.vbox7.com/play:5fd77b61
      http://www.vbox7.com/play:3e426077

Коментар

Понеже преди дондурках бебето и нямаше как да пиша затова пуснах само снимките. Та това са планките. Изработени са на фреза до колкото разбрах. Сложното е било да се направи ъгъла но според мен може и с прави ъгли да се направи и пак ще стане. Ама баща ми е перфекционист малко и държеше и ъгъла да се направи. На първите снимки съм снимал амортесьора на който сложих накрайник от амортесьор за багажника на Пежо 205. Вижда се колко по-сплескан е от оригиналния за Браво. Но дори и с него ако се сложи директно на мястото на болта на капака пак закача в калника. Просто мястото е твърде малко. Затова решението е с тази планка. От другата страна си е с оригиналния накрайник от Браво. Просто единия в опитите да го изпиля да не опира в калника го съсипах. Но ако си намеря от някъде ще си го сложа да е еднакво и от двете страни. Планките сега имат нужда от боядисване обаче защото са от чист метал и ще корозират. Но ще видя кога ще имам време да се заема и с това. Иначе двата амортесьора общо са доста силни и затварянето на капака изисква доста услилие. Но поне нищо не се криви и нищо не закача. Аз съм много доволен от резултата.

Коментар

колега станало е супер.. сега само като имаш свободно време ако качиш и една снимка с размерите на планките няма да имаш равен все пак да попием и ние нещо Поздравления!!!!
          Fiat Brava TD100

Коментар

къде се изгуби колега??? както и да е ... според мен ще стане и с не толкова сложна планка.. би трябвало да стане с обикновенна права планка .. само дето амортисьора да се поставе от вътрешната страна, а не от към страната на калника.. така ще влезне доста под капака... ще пробвам тези дни и ще пиша...
            Прикачени файлове
            Fiat Brava TD100

Коментар

Тук съм но нямам време да ги замеря планките. Най-рано събота като съм почивка ще гледам да свърша тая работа.

Коментар

добре колега
                Fiat Brava TD100

Коментар

хайде и аз да се похваля с амортисьори на предния капак... ето и снимки... планките ми се различават доста, но вършат работа и са много по лесни за изработка от на колегата "Scorpion_BV" (иначе неговите са направо убиец )..поозорих се.. понеже планките са прави и като затегнеш болта на капака.. от силата на амортисьора планката се отместваше на зад и всичко отиваше по дяволите..., но с малко дооправяне с чука в един бордюр всичко си дойде на мястото... ето снимките :D
                  Прикачени файлове
                  Fiat Brava TD100

Коментар

z

юдр колега продадено ли е аамортисьорчето ако нее пиши и колко пари
                    Кой СъМ?! Не Ти ТрЯбВа Да ЗнАеш! ЧиЙ СъМ?! НиЧиЙ!Какьв СъМ?! РаЗлиЧен И НиКоГа ЕдНаКьв! КъДе СъМ?! НаВсЯкЪдЕ До ТеБ

Коментар

Ре: з

miteto0 написа:
                      юдр колега продадено ли е аамортисьорчето ако нее пиши и колко пари
                      колега как ще е продадено невиждаж ли че вече ги монтирах и не се продават повече бqх изпаднал в момент на отчаqние, но вече след като си направих дълго желаните амортисьори съм доволен :P
                      Fiat Brava TD100

Коментар

Ето чертеж в мащаб 1:1 на моите планки:http://dox.bg/files/dw?a=d31752e35a

Коментар

Scorpion_BV написа:
                          Ето чертеж в мащаб 1:1 на моите планки:http://dox.bg/files/dw?a=d31752e35a
                          перфектен си колега евала
                          Fiat Brava TD100

Коментар

Супер е станало, честито и да почерпиш .... Yellow_Flash_Colorz_PDT_07

Коментар

така както са захванати към капака,главата не опира ли в калника ????

Коментар

Working...
                              X