Колеги значи ясно стана, че трябва да търсим амортесьорчета от Браво. Сега въпроса е с тези ябълки на които се закачат амортесьорите. Стават ли ако ги вземем от Браво или трябва да търсим други? Ако се поръчат чисто нови амортесьори не идват с ябълки за жалост. Аз съм намерил две бравота близо до мен на части и мисля да ходя да ги видя и искам да знам какво да взимам.
KIA Cerato 1.5 16V CRDI '05
Land Rover Discovery 2.5TD '94
EX: Fiat Marea SW ELX 1.6 16V '99
EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
EX: Fiat Regata 1.7D '84
Ябълките са изляти с багажника, и нестават да се демонтират.Ако не намериш такива ябълчици стават и обикновен болт с кръгла глава подобен на ябълките.Тези болтове можеш да ги намериш много по-лесно във всяка железария отколкото другите.
колеги ето какво стана днес.. амортисьори си намерих от браво, а болтове с ябълки си купих от една автоморга... от ланчия добре обаче.. болтовете бяха с резба за ключе 13 та отидох при един стругар и ми ги направи с необходимата резба..., НО като монтирах болтовете от двете страни на капака ... установих че като сложа амортисьорчетата няма да може да се затвори просто остава много малко място... а утре ще снимам и колко малко място остава при мен.. възможно е да стане с един амортисьр, но утре ще разбера... какви болтове използвате вие .. ако някой качи снимка ще е Суперп.с. болта при калника и той ли трябва да е с дебелина м6???
по малки ябълки колега едва ли ще намеря а колкото до долния болт... когато преместя амортисьра опира не само горе но и самия амортисьр в калника... дори измества капака на една страна и неможе да става и дума да се сложи друг амортисьр... просто мястото е прекалено малко нз защо
Хммм, при мен стана само за 15 мин. болта можеш да го регулираш колко да ти влиза навътре и колко навънкна, тези ябълки нестават ... по не за мен, защото те оганичава!
Хммм, при мен стана само за 15 мин. болта можеш да го регулираш колко да ти влиза навътре и колко навънкна, тези ябълки нестават ... по не за мен, защото те оганичава!
а какви да си взема... нека някой да качи някаква снимка....
Колега дали ще ти преставлява трудност да покажеш за какви болтове точно говориш, че нещо не мога да се ориентирам. Ще съм ти много благодарен!
KIA Cerato 1.5 16V CRDI '05
Land Rover Discovery 2.5TD '94
EX: Fiat Marea SW ELX 1.6 16V '99
EX: Opel Astra F Caravan 1.4 '91
EX: Fiat Regata 1.7D '84
Коментар