благодаря колега, златен си.... значи трябва да потършувам из Бургаските морги... и ако не намеря ще се обърна към колегите от другите градове
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
амортисьорче на предния капак (пунто МК1)
Collapse
X
-
Колеги значи ясно стана, че трябва да търсим амортесьорчета от Браво. Сега въпроса е с тези ябълки на които се закачат амортесьорите. Стават ли ако ги вземем от Браво или трябва да търсим други? Ако се поръчат чисто нови амортесьори не идват с ябълки за жалост. Аз съм намерил две бравота близо до мен на части и мисля да ходя да ги видя и искам да знам какво да взимам.
Коментар
-
колеги ето какво стана днес.. амортисьори си намерих от браво, а болтове с ябълки си купих от една автоморга... от ланчия добре обаче.. болтовете бяха с резба за ключе 13 та отидох при един стругар и ми ги направи с необходимата резба..., НО като монтирах болтовете от двете страни на капака ... установих че като сложа амортисьорчетата няма да може да се затвори просто остава много малко място... а утре ще снимам и колко малко място остава при мен.. възможно е да стане с един амортисьр, но утре ще разбера... какви болтове използвате вие .. ако някой качи снимка ще е Суперп.с. болта при калника и той ли трябва да е с дебелина м6???Прикачени файловеFiat Brava TD100
Коментар
-
по малки ябълки колега едва ли ще намеря а колкото до долния болт... когато преместя амортисьра опира не само горе но и самия амортисьр в калника... дори измества капака на една страна и неможе да става и дума да се сложи друг амортисьр... просто мястото е прекалено малко нз защоFiat Brava TD100
Коментар
-
PB 5976 BC написа:Хммм, при мен стана само за 15 мин. болта можеш да го регулираш колко да ти влиза навътре и колко навънкна, тези ябълки нестават ... по не за мен, защото те оганичава!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар