ето една добра идея за тия на които им е писнало да се навеждат за да слагат щеката http://vbox7.com/play:21dfdf28
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
амортисьорче на предния капак (пунто МК1)
Collapse
X
-
В кръга на шегата им писва на тези които все си ремонтират нещо, ако колата си е читава няма да имаме нужда от амортисьор. Иначе добре направено, но като гледам сам вдига капака и това ме навежда на мисълта, че не е подходящ за този капак и има вероятност да откъсне или да изкриви капака. Затова не знам дали не е по добре да сложиш и един от другата страна, но тогава ще трябва да подмениш и двата с по меки.
Коментар
-
хахахах. аз капака него вдигам често просто ми хрумна като идея и го направих. та нали се сещате че това амортисьорче действа в двете посоки. в смисал такъв че като е затворен капака действа на обратно натиска капака надоло. като го отворя и като го бутна леко и започва да действа нагоре. променя се ъгала и според мен се получи доста добре. капак си стой както преди си е стоял от ниакде не надига. сверите съм ги заварил както пише в дебелите книги и мисля че няма да имам ядове.какъв е проблема пък за зимата? няма да изтърва споко това е от най силните амортисьорчета и ще дажи яко! ако имам проблеми ще сложа и 2-ро
Коментар
-
sUkI написа:dilyanski1977 написа:vasko_boy написа:някой пробвал ли е на fiat bravo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар