Някои слагал ли е музика на фиат мареа? Проблема ми е че не мога да намеря от каде да прекарам +совия кабел от акумулатора към багажника, някои ако е слагал или е виждал от каде минава ще съм му мн благодарен ако ми помогне
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бас + усилвател в багажника
Collapse
X
-
Силовия кабел обикновено се прекарва в праговете.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
Ами при мен го прекарах през едно гумено уплътнение в двигателния отсек през което минава доста дебел сноп от проводници влизащи в купето вкл. за алармата и т.н.Намира се под волана. п.с. ама и аз едно обяснение ти дадох .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
batproho написа:Ами при мен го прекарах през едно гумено уплътнение в двигателния отсек през което минава доста дебел сноп от проводници влизащи в купето вкл. за алармата и т.н.Намира се под волана. п.с. ама и аз едно обяснение ти дадох .
Коментар
-
Има си дупка от която да се прекара кабела,без да се дупчи купето на колата.Трябва да свали пластмасата която покрива рамената на чистачките или поне да се повдигне.На купето има една тапа маха се и се прекарва кабела,поне на бравото е така.На моето и на един приятел са по този начин.Успех!Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
reter написа:съмият сноп с кабели където минава през тая дупка, е нещо като калчук, трябва пурви да се пробие(примерно с някаква отверка) след като да се поразшири и чак тогава влиза. Вервайте миAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
аз пък открих една дупка леко в ляво и отдоло се пада на тази със големия сноп кабели под воланаот там минава наляво кабела към прага стига до колана , махаш болта на колана прекарваш над него кабеляка продължаваш със задния праг , от там подседалката задната та до багажникаFiat Tipo Turbo Integrale | powered by ICIDesign
Fiat Marea 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар