Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бас + усилвател в багажника

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бас + усилвател в багажника

Някои слагал ли е музика на фиат мареа? Проблема ми е че не мога да намеря от каде да прекарам +совия кабел от акумулатора към багажника, някои ако е слагал или е виждал от каде минава ще съм му мн благодарен ако ми помогне

Силовия кабел обикновено се прекарва в праговете.
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

dasdfsa

batproho написа:
      Силовия кабел обикновено се прекарва в праговете.
      Мисълта ми е силовия кабел от каде да го прекарам че да влезне в купето. Нали ловя + от акумулатора и после .... търся няква дупка за да влезне бътре нз как да ти обесня ..... а това в праговете е лесно !

Коментар

Ами при мен го прекарах през едно гумено уплътнение в двигателния отсек през което минава доста дебел сноп от проводници влизащи в купето вкл. за алармата и т.н.Намира се под волана. п.с. ама и аз едно обяснение ти дадох .
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

batproho написа:
          Ами при мен го прекарах през едно гумено уплътнение в двигателния отсек през което минава доста дебел сноп от проводници влизащи в купето вкл. за алармата и т.н.Намира се под волана. п.с. ама и аз едно обяснение ти дадох .
          Мерси МН. ще се опитам да намеря този сноп с кабелите под волана за които ми говориш. Ако го прекарам от там имаш един черпелък от мен ....

Коментар

и моя силов кабел минава точно през същото място
            Американски форум: питаш нещо и ти отговарят.
            Руски форум: питаш нещо и теб те питат.
            Български форум: питаш нещо и ти обясняват колко си тъп.

Коментар

При мене обаче не успя да мине от там и поради липса на друга дупка ( или поне аз не намерих такава ) се наложи да пробием нова .
              http://vbox7.com/play:1631a342
              http://www.vbox7.com/play:316f1b62
              http://www.vbox7.com/play:fccc2d41
              http://vbox7.com/play:a122a77b

Коментар

Има си дупка от която да се прекара кабела,без да се дупчи купето на колата.Трябва да свали пластмасата която покрива рамената на чистачките или поне да се повдигне.На купето има една тапа маха се и се прекарва кабела,поне на бравото е така.На моето и на един приятел са по този начин.Успех!
                Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

съмият сноп с кабели където минава през тая дупка, е нещо като калчук, трябва пурви да се пробие(примерно с някаква отверка) след като да се поразшири и чак тогава влиза. Вервайте ми
                  Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
                  Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

точно така е както го описа колегата reter
                    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят.
                    Руски форум: питаш нещо и теб те питат.
                    Български форум: питаш нещо и ти обясняват колко си тъп.

Коментар

reter написа:
                      съмият сноп с кабели където минава през тая дупка, е нещо като калчук, трябва пурви да се пробие(примерно с някаква отверка) след като да се поразшири и чак тогава влиза. Вервайте ми
                      Верваме ти Дянко верваме ти

Коментар

и при мен на Пунтото е по този начин с малката разлика че аз го прекарах под жилото на километража и стана супер след това се знай само по праговете

Коментар

Re:

аз не можах да го прекарам и днес го закарах на едни момчета в червен бряг и те ми прекараха кабелите за макс- 10 мин. , което ми струваше 10 лева за работата искаха да ми сменят и говорителите в предните врати обаче нямаха такъв размер.

Коментар

аз пък открих една дупка леко в ляво и отдоло се пада на тази със големия сноп кабели под воланаот там минава наляво кабела към прага стига до колана , махаш болта на колана прекарваш над него кабеляка продължаваш със задния праг , от там подседалката задната та до багажника
                            Fiat Tipo Turbo Integrale | powered by ICIDesign
                            Fiat Marea 1.6 16v

Коментар

А може ли някои само да ми каже на мареа ТД100 на коя чертичка стои стрелката на температурата, че на мен нормално ми държи на втората третата?

Коментар

Working...
                              X