Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Шумоизолациика на вратите на Marea

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Шумоизолациика на вратите на Marea

Здравейте колегионзи ден си поиграх с един колега от форума на рено - който ми е и дългогодишен приятел и поналепихме една изолацийка на вратите на моята Mareaето как изглежда преди и след интервенцията : a eто какво представлява и самата изолация:
    Fiat Tipo Turbo Integrale | powered by ICIDesign
    Fiat Marea 1.6 16v

Колега има ли ефект....сподели ...как е?Материала какъв е,колко струва?мерси!!!
    Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
    KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
    Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

ами ефект определено имазначи аз понеже имам .. известно количество музика :D в смисъл не е нещо особено - не съм маниак на лудата музика просто обичам да е чиста и качествената .. ефект има както за музиката , така и ако щеш за самото затваряне на вратата е друго като затворех преди и дрънчеше на кухо едно гадно .. сега се затваря плътно , да не кажа че е като на нов автомобил почти такова готино това основно са ефектите всъщностматериала немога да кажа точно какъв е но понеже работя в такава свера че използвам подобни материали и знам магазини където могат да се купяттози специално е удобен защото е с големи размери и е самозалепващаз лично си взех парче 4.5 квадратни метра 1.5 широко на 3 метра дължина което - сами разбирате е предостатъчно за която и част на колата да се сетите за цяло парче което според мен е по добре отколкото на мали парченца да се лепи (лично мнение)цената за 4.5 квадрата е 36 лева , като може би ми останаха поне .. 2.5-3 квадрата - аз мислех че ще отиде доста повече но май ще ми остане и за други местазабравих да кажа е и вратата на багажника изолирах - но там площта е доста по малко от тази на вратите страничнитено мисля при по хубаво време в почивните дни да поразлепя и на други места - като например пода и тавана :D - честно казано не ми се захваща но ще пробвам може бита това е общо взетоако някой има интерес предлагам на лично да ме пита да не се получи някакъв вид рекламавъпреки че нямам нищо общо с магазина в който се продава - освен чисто професионални взаимоотношения - фирмата в която работя пазарува от там
      Fiat Marea 1.6 16v

Коментар

браво за идеята и испълнението.И аз съм го мислил преди време ма да е като топлоизолация /ше се санирам/ на вратите че зимата наш ли как ми дъпра студа от към вратите.

Коментар

ами в интерес на истината това е точно термоизолацияпо принцип се ползва в климатичната техникапо спецялно при големите машини чилъри и т.нтака че е подходяща за твоя замисъл
          Fiat Marea 1.6 16v

Коментар

Осещам как ще пооправя гадното пунто с ламарина тип бака от сирене Като затварям вратите се вълнуват 30 секунди хихихихи и стуууууд като за световно
            CSI in the CAR !!!
            Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.

ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"

Коментар

porosenoq написа:
              ако някой има интерес предлагам на лично да ме пита да не се получи някакъв вид реклама
              Няма да е реклама колега. Четири квадрата и половина за 36лв. е много добра цена, така че можеш да споделиш
              Alfa 159 SW 2.4 Ti
              Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
              "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

Оригинално там няма ли подобна изолация?

Коментар

Само да ви кажа че това за изолация(от студ..) ще е добре,обаче за музиката на който му трябва да взима от онова по плътното и по-тънко където е,със лъскаво от предния край(като готварско фолио)! В MR.Bricolage го има-то се води пък за покривна изолация.... иначе това по-горе наистина го слагат фирмите по хотелите примерно....на много места по чилъри,тръби,котли и разни такива за изолация,но е малко по-рехаво от покривната изолация
                  Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
                  Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
                  Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

Mupo написа:
                    Оригинално там няма ли подобна изолация?
                    Има фолио от цигари оригинално което спира вятър и влага УШ и когато правиш интервенция за централно или нещо по ключалките му се е*ава бойната слава
                    CSI in the CAR !!!
                    Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.

ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"

Коментар

За звук и не само - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=35120До автора на темата - производител на материяла, цена, етикет и др. такива подробности ако може.
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                        За звук и не само - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=35120До автора на темата - производител на материяла, цена, етикет и др. такива подробности ако може.
                        добре де колега при тебе наистина ли е много голям ефектазащото гледам е по-тънък твоя материалпри мен немога да кажа че огромна разлика има - както си написал тиима разлика определено в положителен смисъл , но не е огромна що се отнася до информацията която искаш да знаеш ще погледна че не знам нито едно от нещата
                        Fiat Marea 1.6 16v

Коментар

Ефекта е огромен и идва голяма част от него от алуминиевото покритие, което е отгоре на битумната лента.
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

a какво точно прави самото алуминиево покритие ?защото и с такава лента разполагам в изобилие покрай работата си
                            Fiat Marea 1.6 16v

Коментар

Тук в пловдив нема такова нещо....не са и чували!Некои да каже евентуално отде може се намери некъв подобен материал.
                              Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                              KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                              Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

Working...
                              X