Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шумоизолациика на вратите на Marea
Collapse
X
-
Колега има ли ефект....сподели ...как е?Материала какъв е,колко струва?мерси!!!Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
-
ами ефект определено имазначи аз понеже имам .. известно количество музика :D в смисъл не е нещо особено - не съм маниак на лудата музика просто обичам да е чиста и качествената .. ефект има както за музиката , така и ако щеш за самото затваряне на вратата е друго като затворех преди и дрънчеше на кухо едно гадно .. сега се затваря плътно , да не кажа че е като на нов автомобил почти такова готино това основно са ефектите всъщностматериала немога да кажа точно какъв е но понеже работя в такава свера че използвам подобни материали и знам магазини където могат да се купяттози специално е удобен защото е с големи размери и е самозалепващаз лично си взех парче 4.5 квадратни метра 1.5 широко на 3 метра дължина което - сами разбирате е предостатъчно за която и част на колата да се сетите за цяло парче което според мен е по добре отколкото на мали парченца да се лепи (лично мнение)цената за 4.5 квадрата е 36 лева , като може би ми останаха поне .. 2.5-3 квадрата - аз мислех че ще отиде доста повече но май ще ми остане и за други местазабравих да кажа е и вратата на багажника изолирах - но там площта е доста по малко от тази на вратите страничнитено мисля при по хубаво време в почивните дни да поразлепя и на други места - като например пода и тавана :D - честно казано не ми се захваща но ще пробвам може бита това е общо взетоако някой има интерес предлагам на лично да ме пита да не се получи някакъв вид рекламавъпреки че нямам нищо общо с магазина в който се продава - освен чисто професионални взаимоотношения - фирмата в която работя пазарува от тамFiat Tipo Turbo Integrale | powered by ICIDesign
Fiat Marea 1.6 16v
Коментар
-
Осещам как ще пооправя гадното пунто с ламарина тип бака от сирене Като затварям вратите се вълнуват 30 секунди хихихихи и стуууууд като за световноCSI in the CAR !!!
Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.
ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"
Коментар
-
porosenoq написа:ако някой има интерес предлагам на лично да ме пита да не се получи някакъв вид рекламаAlfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
Само да ви кажа че това за изолация(от студ..) ще е добре,обаче за музиката на който му трябва да взима от онова по плътното и по-тънко където е,със лъскаво от предния край(като готварско фолио)! В MR.Bricolage го има-то се води пък за покривна изолация.... иначе това по-горе наистина го слагат фирмите по хотелите примерно....на много места по чилъри,тръби,котли и разни такива за изолация,но е малко по-рехаво от покривната изолацияFiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
-
Mupo написа:Оригинално там няма ли подобна изолация?CSI in the CAR !!!
Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.
ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"
Коментар
-
За звук и не само - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=35120До автора на темата - производител на материяла, цена, етикет и др. такива подробности ако може.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
emzo написа:За звук и не само - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=35120До автора на темата - производител на материяла, цена, етикет и др. такива подробности ако може.Fiat Tipo Turbo Integrale | powered by ICIDesign
Fiat Marea 1.6 16v
Коментар
-
Тук в пловдив нема такова нещо....не са и чували!Некои да каже евентуално отде може се намери некъв подобен материал.Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар