Колеги мисля да слагам чипче на фиатката, та вапроса ми е някой има ли наблюдения на чипосван такъв двигател как е след интервенцията Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чип за фиат 1.6 16
Collapse
X
-
кола
Според мен ако неразбираш от коли много по добре смени класа на колата вземи 1.8 или 2.0 20v Браво прродаваш старото и си купуваш друго няма да усетиш нинкаква разлика с 5 или 10 коня отгоре най много някой да ти вземе парите да те излъже или да ти / преспи колата/ или ако е зле колата направи ремонт по голям ефект ще има иначе става да ти се /чипне / дори и с ГАЛЕТО на място
-
Послушай kluchar. Ще ме извиняваш за изказа, но куц кон с каквото и да го храниш, няма да стане състезателен.Това, което би могъл да постигнеш с чип, олекотяване на маховик, промяна на налягането на горивото, спортни свещи, кабели .... и т.н. пак няма да стигне мощноста от която почват да надграждат други... Много пари за нищо, освен ако просто не си решил на някоя гонка да дръпнеш някой автомобил, като твоя.Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
Коментар
-
bravas написа:Момчета само за уточнение колата въри серйозно след малки подобрения на браво 1.8 му правя 3 коли на бмв 318ис пак толкова а на голф 4 1.8т му седя на задната броняSEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
bravas написа:Момчета само за уточнение колата въри серйозно след малки подобрения на браво 1.8 му правя 3 коли на бмв 318ис пак толкова а на голф 4 1.8т му седя на задната броняFIAT BRAVO GAZARIQ 1,8 16V
НЕ Е ВАЖНО КОЛКО ИМАШ ПОД КАПАКА,А КОЛКО ИМАШ В ГЛАВАТА
Коментар
-
...1.6 да прави 3 коли на 1.8 или е някъв много скрит талант или 1.8-цата е кошник.Иначе по въпроса за чипа и аз съм се навил и макар,че знам че няма да има особенна разлика си мисля че 7 коня са си 7 коня,пък и 20 нм въртящ момент отгоре са си добре,така че поне другите като теб ще ги разпъваш.Само един проблем мисля,че ще има и той ще е със съединителя може би ще буксува леко след чипосване.П.П. ако си сложиш чип тунинг колега пиши да кажеш как еFIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
bravas написа:Момчета само за уточнение колата въри серйозно след малки подобрения на браво 1.8 му правя 3 коли на бмв 318ис пак толкова а на голф 4 1.8т му седя на задната броня3.0CRD
Коментар
-
Trojaneca написа:bravas написа:Момчета само за уточнение колата въри серйозно след малки подобрения на браво 1.8 му правя 3 коли на бмв 318ис пак толкова а на голф 4 1.8т му седя на задната броняMB 280 S W108 67' - pickUp
MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар