Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тунинг на Пунто 1.6 1996

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тунинг на Пунто 1.6 1996

Здравейте колеги преди седмица си купих пунтара 1.6 96-та , 90-то коня с две/три врати .... гледам по саитове напред назад но намирам само чуждестранни в който ми харесват боди китове ... изкам да питам дали някаде в БГ има добри тунинг магазини и евентуално ако можете да ми дадете линкове за брони прагове , въздуховоди ... БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
    Div Muj i silen vqtur nqmat spirka :D:D

Ако те интересува аз продавам моя боди кит( предната и задната брони) тъй като мисля да модна малко количката с нещо по различно,към това което продавам включва предна броня,маларинена маска зад предната броня за да нес виждат железата отзад.задна броня -удебелена с изчистена лайсна ....И 2-те брони са здрави и са подсилени от мен.Цена на всичко с мрежите и маски -350лв
    Прикачени файлове

Коментар

С тея високи гърбици дето са в Стара Загора,предната броня я отпиши.
      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Ако е с хубаво окачване нищо и няма свидетел съм
        А ку*ката иска да я опънеш, Ти гониш! Внимавай нещо да не хванеш!

Коментар

е да ама е спортното ока4ване оригиналното което е

Коментар

Наистина са си големички бабунките
            Honda CBR 900 RR
            Suzuki GSF 400 Bandit
            1.9 TD 100

Коментар

Абе колкото и добро да е окачването при някоя по сериозна бобунка и ще си я караш до вас в багажника
              Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
              И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
              .

Коментар

е да така е но все пак .... намислил съм го и ще я направя

Коментар

Bvlg@ri написа:
                  е да така е но все пак .... намислил съм го и ще я направя
                  Момчетаааа кефа цена няма..... Колега направи я щом си решил...и успех в начинанието!
                  Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                  KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                  Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

С тази криза такмо сега е времето за тунинг пари няма никъде , а мерака расте ли расте. Успех ...
                    >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Момчета не се излагайте с тия приказки,в Сф все едно няма бабуни и легнали полицаи по 15 см-еми има,пък като гледам бегачките нито една не е с почупена броня.Като се внимава няма проблеми.Успех на колегата в тунинговането.
                      Fiat Tipo
                      Corsa b комби !

Коментар

Bvlg@ri кога ша отварят аланатам ша измислим от де ша ти зиами брони

Коментар

jujko написа:
                          Bvlg@ri кога ша отварят аланатам ша измислим от де ша ти зиами брони
                          като напрая колата брат ина4е до другите колеги МЕН КРИЗАТА НЕ МЕ ЛОВИ засега поне ... и мерси на тези който ме подкрепят.... до месец .... макс два ще ка4вам снимки до каде стигам за сега това ако имате идеи приемам всякакви Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 Yellow_Flash_Colorz_PDT_02

Коментар

колега незнам дали си видял тази тема http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=52067 ,мен лично ме кефи
                            1.6 16v Abarth

Коментар

xtry написа:
                              колега незнам дали си видял тази тема http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=52067 ,мен лично ме кефи
                              да видях го но неискам да ми се дублира тунинга с нечий друг

Коментар

Working...
                              X