Eми няма как.Ама то точно в това и е чара на печката :PДа доуточня - пуши при натискане на АРР (педала на газта) над 80%.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
интересна обява от autopz
Collapse
X
-
Нека и аз да споделя. Преди ремапа колата пушеше значително и даже започвах да се ориентирам за сервиз да погледнат какво става. Двигателя е перфектен не гори масло, поне за сега турбото е идеално (сваляно и огледано), филтри и т.н. всичко проверено но при рязко подаване на гас и изпълване на оборотите зад мен мъгла...никои и нищо не се вижда. Първото нещо което направих на тестовата обиколка е да изрежа колата и да видя какво става.... и ооо чудо. Работи като новите коли. Съвсем леко и през деня невидимо пропушване. Останах като гръмнат. И така сега пушека ми е намалял с около 75% в сравнение от преди. Естествено че когато се кара в обороти над 3500-4000 пуши ... но в съвсем нормални количества и вече виждам кой кара зад мен. И така като заключение - мощността е наистина повдигната и според мен почти реално с 30%. Усеща се най-вече след 2500 оборота и когато на 2900 на турбото трябва да му свърши хала .. колата продължава да се ускорява точно като разликата от 1900 оборота нагоре когато се разгони турбото същото става и след 3000 оборота. Изпреварванията са невероятни дори и без коли насреща (с които да се надпреварвате кой кога ще свива), натискаш и литва. Второто е край с пушилката отзад. И третото все още недоказано от мен лично е спада на разхода на гориво. Но се надявам скоро и това да стане.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар